Veste excelentă pentru Gigi Becali! Italienii au făcut anunțul despre Louis Munteanu

Gigi Becali FCSB Fiorentina louis munteanu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 21:30
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 21:30

Gigi Becali a declarat după ce FCSB a devenit campioana României că Louis Munteanu este unul dintre jucătorii aflați pe lista sa.

Patronul roș-albaștrilor a discutat chiar cu cei de la Fiorentina, echipa de care aparține atacantul care în ultimele două sezoane a evoluat la Farul, însă negocierile s-au blocat după ce Gigi Becali a auzit prețul stabilit de italieni pentru Munteanu.

Fiorentina vrea să îl împrumute pe Louis Munteanu

Italienii de la violanews.com au anunțat ce se va întâmpla din următorul sezon cu Louis Munteanu. Chiar dacă fotbalistul a declarat că și-ar dori să continue la gruparea viola, se pare că cei din conducerea clubului nu au fost convinși de atacantul român, iar acesta va fi împrumutat și în următoarea stagiune.

Doi tineri jucători vor rămâne la prima echipă începând cu luna septembrie, Bianco și Lucchesi. Mijlocașul, protagonist la Reggio Emilia în ultimul sezon, va fi una dintre fețele care vor apărea la mijlocul terenului, în timp ce fundașul central, va fi una dintre rezervele pentru defensiva viola.

Alți jucători tineri care vor fi evaluați sunt Dalle Mura, Favasuli, Amatucci și Disftefano, dar și Niccolo Pierozzi, care a revenit într-o formă foarte bună.

Totuși, plecarea altor jucători sub formă de împrumut este sigură: aceștia sunt Krastev, Munteanu, Ferrarini, Edoardo Pierozzi, Gentile, Fiorini, Agostinelli, Toci, Guidobaldi, Duțu, Egharevba și Prati”, au scris italienii de la violanews.com.

  • 12 goluri și cinci pase decisive a avut Louis Munteanu în acest sezon la Farul Constanța.

Gigi Becali: ”Eu am făcut oferta pentru Louis Munteanu de trei săptămâni!”

În cazul lui Louis Munteanu nu știu ce vă pot spune, n-am primit nici la ora asta un răspuns. Nimic, nimic, nimic! De trei săptămâni am făcut oferta.

Nu mă interesează, eu am făcut oferta și gata, aștept. Orice jucător care nu se antrenează cu noi, la revedere! Asta e, jucăm cu ce avem și punct”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!