petrolul Andrei Cristea FCSB Superliga

Verdict clar înainte de Petrolul - FCSB: "Nu cred că vor mai pierde puncte! Calitate mai bună"

Petrolul Ploiești - FCSB se joacă sâmbătă, de la 20:30, în runda #14 din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 12:10
Data actualizarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 12:08

Petrolul Ploiești vine după victoria de pe terenul Universității Craiova, scor 3-1. Echipa lui Florin Pîrvu ocupă locul 7, cu 19 puncte acumulate în primele 13 etape.

Verdict clar înainte de Petrolul - FCSB: "Nu cred că vor mai pierde puncte! Calitate mai bună"

De partea cealaltă, FCSB este lider, cu 30 de puncte, la trei lungimi peste CFR Cluj, iar vicecampioana a remizat în ultima rundă contra lui FC Voluntari, 0-0.

Andrei Cristea, fostul atacant al celor de la FCSB, este de părere că liderul din Liga 1 pleacă clar cu prima șansă, chiar dacă Petrolul vine după victoria răsunătoare de la Craiova.

"Petrolul e într-o situație favorabilă. A bătut la Craiova, ceea ce nu e ușor pe Oblemenco. În schimb, FCSB nu cred că va mai pierde puncte după ce etapa trecută a făcut 0-0 cu Voluntari. 

Norocul lor a fost că cele trei echipe din fruntea clasamentului nu au câștigat. Văd FCSB favorită la acest meci. Calitate mai bună, jucători care rezistă mai bine la presiune decât cei de la Petrolul, stadionul va fi plin. Îmi aduc aminte de meciul de anul trecut, când au bătut cu 2-0 și nu le-au dat nicio șansă. Văd FCSB favorită", a spus Andrei Cristea, la Digisport.

La partida de pe Stadionul Ilie Oană, care se va disputa cu casa închisă, Petrolul nu se va putea baza pe unul dintre cei mai în formă jucători, Alexandru Musi, care este împrumutat de la FCSB și nu are drept de joc împotriva echipei de care aparține.

Înainte de meci, nouă dintre jucătorii de la Petrolul au fost supuși unui control antidoping. După testare, ”lupii galbeni” și-au continuat antrenamentul.

Elias Charalambous, antrenorul liderului, a anunțat că la meciul de pe stadionul "Ilie Oană" nu se va putea baza pe doi jucători importanți din angrnajul vicecampioanei. Florinel Coman e accidentat, în timp ce Ovidiu Popescu e suspendat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!