Lucian Sanmartean Steaua Superliga

Varsta record pana la care Sanmartean mai poate juca la Steaua! Cat timp mai are Steaua sa ii gaseasca un inlocuitor 

Pentru Steaua, urmatorii ani ar trebui sa insemne cautarea unui nou Sanmartean. Nevoia de a-l avea in teren devine tot mai vizibila in Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 09:13
Data actualizarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 09:14

3 ani de zile mai poate juca Sanmartean la Steaua, spun fostele glorii din Ghencea, dupa ce l-au vazut in ce forma se afla in aceasta perioada. Steaua incearca sa ii prelungeasca contractul lui Sanmartean in perioada urmatoare. Intelegerea ii expira in vara:

"Refacerea e cea mai importanta pentru un fotbalit precum Lucian. Am si un exemplu pentru voi: Petre Marin juca si la 37 de ani, desi postul de fundas lateral il obliga sa sprinteze mai des decat Sanmartean ca mijlocas central. Cred ca va mai continua doi sau trei ani fara probleme.", a declarat Mihai Stoichita in Gazeta Sporturilor despre Sanmartean.

Ienei atrage atentia si spune ca si Galca trebuie sa aiba grija cum lucreaza cu Sanmartean. Modul in care se pregateste fizic acum este cel mai important: "El e si responsabilitatea antrenorului. El sa faca mai mult antrenamente de relaxare, nu forta, nu intensitate, cum fac restul din lot.", spune si Ienei, pentru sursa citata.

Lita Dumitru crede ca Sanmartean mai poate juca inca 3 ani in Romania: "In Liga I, cel putin trei ani mai poate sa joace. Arata excelent din punct de vedere fizic"

In acest sezon, Sanmartean a dat 7 pase de gol si doua goluri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies