Steaua Cristi Tanase Laurentiu Reghecampf Lucian Sanmartean Lukasz Szukala Superliga

Reghe viseaza la TREI jucatori de la Steaua si poate da lovitura la iarna: "A avut intotdeauna o slabiciune pentru el"

Steaua risca sa-l piarda gratis pe Sanmartean. Mijlocasul ntra in ultimele 6 luni de contract si poate semna cu oricine. La fel si Szukala. Pe cei 2, dar si pe Tanase, Reghe ii poate lua in iarna la arabi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 07:57
Data actualizarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 07:58

Sanmartean are 34 de ani, dar nu duce lipsa de oferte. Mijlocasul "bijuterie" al Stelei, autor al unui gol fabulos in ultima etapa, ar putea prinde inca un contract avantajos in strainatate: "Ii pot gasi in strainatate un contract de 1,5 milioane de Euro pe an" - spune Anamaria Prodan-Reghecampf, agentul sau.

"Cred ca n-a avut Europa jucator precum Sanmartean si mor de ciuda ca, daca era macar cu 2 ani mai tanar, juca la Barcelona, iar eu ma umpleam de bani", mai spune sotia lui Laurentiu Reghecampf.

Inaintea lui Sanmartean, Tatarusanu n-a vrut sa-si prelungeasca intelegerea si a plecat gratis de la Steaua. Reghe are 3 straini la Al Hilal, dar ii poate inlocui la iarna cu 3 stelisti - Sanmartean, Szukala si Tanase.

"Si fara Sanmartean si Szukala, la cum arata campionatul nostru, Steaua se va bate la primul loc. Reghe a avut intotdeauna o slabiciune pentru Tanase, jucator pe care nu-l impresariez. Reghe tine la el foarte tare", mai spune Anamaria Prodan.

Modifică setările cookies