Varianta surpriza pentru banca lui Dinamo: "Nu Sumudica si nu Contra, sa i se dea o sansa lui Claudiu Niculescu!" 

Varianta surpriza pentru banca lui Dinamo: "Nu Sumudica si nu Contra, sa i se dea o sansa lui Claudiu Niculescu!" 

Mircea Rednic propune un nume surpriza la Dinamo. 

Ioan Andone are sanse mici sa ramana la Dinamo din iarna, daca echipa nu va ajunge pe podium. Mircea Rednic urmareste atent situatia prietenului sau din Stefan cel Mare si propune un nume surpriza, daca acesta va fi demis. Nu Sumudica si nici Contra ci Claudiu Niculescu e omul potrivit sa preia Dinamo in acest moment, e de parere Mircea Rednic.

"Declaratiile conducerii au fost clare, ca Andone are sprijin. Dar pe un antrenor il sprijina rezultatele si cand nu mai ai rezultate, toti se dau la o parte. Dar nici Andone nu e principalul vinovat, pentru ca s-au vandut jucatori si nu s-a investit nimic, nici macar 10 la suta din ce s-a castigat.

Nu poti daca nu investesti, deci nu se poate daca nu investesti in fotbal si daca vrei sa faci performanta. Performanta se plateste", a declarat Rednic pentru Dolce Sport.

Rugat sa comentat despre variantele Contra si sumudica, Rednic a raspuns: "Mai repede l-as vedea pe Claudiu Niculescu. Nu stiu de ce, eu l-am urmarit si cred ca mai indicat ar fi Niculescu, sa i se dea o sansa. Nu Sumudica si nu Contra, in situatia in care e Dinamo acum nu sunt ei, ei sunt antrenori buni cand au deja un lot facut si nu e cazul la Dinamo. Pe Niculescu eu l-am vazut cum lucreaza si cred ca merita o sansa".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies