Varga sufera pentru Rapid: "N-am venit pentru bani! Vreau doar sa JOC"

Autor: Sport.ro
Luni 22 Martie 2010, 22:47
Varga sufera pentru Rapid: "N-am venit pentru bani! Vreau doar sa JOC"

Vaslui 1-0 Rapid | Dacian Varga nu mai suporta sa priveasca la cum se scufunda Rapidul si ii roaga pe sefii fotbalului sa ia o decizie in cazul sau.

"Imi este greu sa ma uit la TV, as fi dorit sa fiu alaturi de colegii mei. Astept decizia, dar nu mi se pare normal ca se tot amana. Ne fac rau, si mie si lui Balan. Nu m-a anuntat nimeni ca am drept de joc, cred ca toata lumea isi doreste sa jucam, de asta suntem platiti. Ne antrenam cu echipa, cand ei au meci ne antrenam separat.

Nu cred ca a fost offside la golul celor de la Vaslui, dar arbitrul stie mai bine daca Herea a influentat faza respectiva. Este foarte greu de acum inainte, niciun meci nu este usor, ati vazut ca am pierdut cu Astra. Cat timp sunt sanse matematice, nu o sa ne lasam. Sper sa pot sa pun si eu umarul sa ajutam Rapidul sa joace intr-o Cupa Europeana. Nu vreau medalie de campion daca nu mai joc pana la final.

Fac un apel pe aceasta cale sa se judece cat mai repede. Nu este usor sa stai si sa astepti o decizie care nu mai vine.

Sa nu ai nicio vina si sa nu joci, nu cred ca nimani nu ii convina. Nu am venit la Rapid sa castg bani, am venit sa joc si sa ma remarc, poate prind o echipa din strainatate ca orice jucator", a declarat Varga la Sport.ro.

Sindicat: Măsurile anticovid afectează bugetele angajaților ANAF. Ce facilități cer
BRAT

Modifică setările cookies