Copos: "Am fost furati intr-un stil nemaivazut!" Manea: "Nu plec de la Rapid!"

Autor: Sport.ro
Luni 22 Martie 2010, 22:22
Copos: "Am fost furati intr-un stil nemaivazut!" Manea: "Nu plec de la Rapid!"

Vaslui 1-0 Rapid | Reactii:

Copos: "Nu stiu daca Manea mai ramane" Porumboiu: "A fost offside la golul Rapidului" Manea: "De ce sa plec? Situatia nu e dramatica"

George Copos se plange ca a fost furat pe fata la Vaslui si anunta ca noul obiectiv al echipei este Europa League.

"Am avut gol valabil, mingea a fost atinsa de jucatorul de la Vaslui. Puteam sa marcam de cinci goluri ca le anulau pe toate. 

Ne-am dat seama ca nu mai avem de ce sa luptam. De sase ori, de sapte ori, de opt ori. Nu ne lasau sa marcam astazi! A fost autogol la acea faza, se vede clar.
 
Avem doi jucatori pe care i-am transferat regulamentar. Rapid a platit aproape jumatate de milion de euro. Ei de trei saptamani nu au drept de munca desi transferurile au fost legale. Dupa aceste luni ma astept la orice.

Cu alte cuvinte, eu sunt convins ca TAS va da o decizie corecta si cineva va plati. Acei 500.000 de euro o sa ii plateasca cineva de la LPF care opreste de la munca doi jucatori de la nationala.

Eu respect LPF-ul, dar cineva va plati. TAS va da o decizie corecta pentru noi, iar cei care au oprit doi jucatori de nationala sa munceasca vor plati. Cu Varga si Balan puteam sa castigam.

Ei erau un plus pentru noi. Poate ca nu pierdeam cu Astra, sau meciul acesta, dar asta este.

Ne batem sa ramanem in Europa League. Nu pot sa spun acum daca Manea este in pericol. A fost categoric furt intr-un stil pe care nu l-am vazut niciodata." a declarat George Copos la Fanatik Show.

Manea: "Scaunul meu nu a fost amenintat deloc!"

"Scaunul meu nu a fost amenintat deloc. Eu am venit la Rapid intr-un moment in care nu se mai putea. Sunt rapidist, nu mi-e rusine de ce am facut pana acum, iar daca se considera ca nu am facut ce trebuia, nu e nici o problema", a spus Manea.

"Nu e nici o tragedie, mai sunt multe meciuri! Am pierdut un joc pe care nu meritam cu Astra, iar la fel s-a intamplat si astazi. Ne-am batut singuri, nu ne-au batut ei", a mai spus Manea.

 Porumboiu: " A fost offside la golul anulat al Rapidului!"

Adrian Porumboiu a fost in culmea fericirii dupa victoria cu Rapid si spune ca golul anulat Rapidului a fost din offside!

"Rapid a fost cel mai periculos adversar al nostru! Titlul inca se joaca! Cred ca a fost offside la golul anulat al Rapidului! Mi-e greu sa judec acum pentru ca nu am vazut bine faza!

Pe banca tehnica nu au fost nori la Vaslui! Unii au vazut nori pentru ca nu au avut ce sa scrie!" a declarat Porumboiu la Sport.ro

 

Care sunt șansele ca Bucureștiul să intre în carantină. Răspunsurile oferite de Nelu Tătaru și Nicușor Dan
BRAT

Modifică setările cookies