Varela ramane capitanul Stelei: "Sunt mandru, banderola inseamna foarte mult" Ce spune fundasul despre sansele la titlu

Varela ramane capitanul Stelei: "Sunt mandru, banderola inseamna foarte mult" Ce spune fundasul despre sansele la titlu

Fernando Varela ramane principalul capitan al Stelei, desi Laurentiu Reghecampf dorea sa-i dea banderola lui Stanciu. Tanarul mijlocas si Pintilii sunt urmatorii pe lista la Steaua. 


"Banderola inseamna foarte mult, sunt mandru sa fiu capitan. Cred ca niciodata nu a fost discutia sa nu mai fiu capitan. Nu am auzit niciodata sa fie adevarat",
a spus jucatorul de 28 de ani.

"Normal ca Steaua e mai puternica. Acum avem jucatori de valoare, care au castigat titlul, care au evoluat la cel mai inalt nivel si cred ca venirea lor la Steaua a fost un plus pentru noi. Marica, Tamas, Bawab, Pintilii, Bourceanu, toti cei care au venit au adus un plus si cred ca acum avem o echipa foarte puternica",
a spus Varela.

Steaua a adus 11 jucatori in aceasta iarna, dar Varela nu se teme pentru locul sau din echipa. E chiar fericit pentru ca echipa s-a intarit si poate sa lupte pentru titlu.

"Cred ca asta a fost primul lucru cerut de Reghe, sa avem concurenta. Daca ai concurenta, esti mai concentrat, iei antrenamentele mai in serios si cred ca e bine pentru toata lumea, pentru echipa, pentru club. Asa joaca cel mai bun si de asta vrem noi sa fim campioni", a precizat Varela.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies