valeriu iftime Andrei Prepelita FC Botosani Valeriu Iftime - Marius Croitoru Superliga

Valeriu Iftime vrea antrenorul de pe lista lui Gigi Becali: „Poate fi o soluție!” 

Valeriu Iftime este în căutarea unui antrenor, după plecarea lui Mihai Teja de la FC Botoșani.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Noiembrie 2022, 16:40
Data actualizarii: Joi 10 Noiembrie 2022, 16:44

Joi, 10 noiembrie, Mihai Teja (44 ani) a susținut o conferință de presă în care și-a anunțat plecarea de la FC Botoșani, după doar 5 luni pe banca tehnică. 

Valeriu Iftime, cu gândul la Marius Croitoru

În căutarea unui antrenor, Valeriu Iftime a mărturisit că încă regretă că Marius Croitoru (42 ani) a părăsit gruparea din Moldova în vara acestui an. Însă, finanțatorul Botoșaniului are deja o primă variantă, în persoana lui Andrei Prepeliță (36 ani). 

„Andrei Prepeliță poate fi o soluție, dar nu am vorbit cu el. În perioada asta, au fost doar tatonări.

Croitoru era cea mai bună soluție pentru mine. Și eu regret, și el regretă că a mers acolo (n.r. - la FCU Craiova). Pilda fiului risipitor funcționează în cazul nostru. Mi-a spus că s-a grăbit când a plecat de aici.

El a avut cele mai bune rezultate cu noi și noi cu el. Dar nu regret că nu l-am schimbat pe Mihai Teja mai repede. Are foarte multe calități, dar la noi s-au înecat corăbiile”, a declarat Valeriu Iftime pentru Digi Sport.

Andrei Prepeliță, cu gândul la FCSB? 

Prezent pe lista lui Gigi Becali (64 ani), fostul tehnician al lui FC Argeș a mărturisit că, deocamdată, nu a fost contactat de nimeni din conducerea FCSB-ului. 

„Posibilitatea de a antrena acolo nu vreau s-o comentez pentru ca nu am vorbit cu nimeni. Nu aș vrea să vorbesc pentru că Pintii e colegul meu, antrenorul lor. Stau acasă, dar nu aș vrea să stau foarte mult, îmi doresc să antrenez din nou", a declarat Andrei Prepeliță pentru știrile PRO TV și www.sport.ro.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!