valeriu iftime farul FC Arges FC Botosani Liga 1

Valeriu Iftime, gata să se retragă dacă FC Botoșani ratează play-off-ul: "Nu pot! N-am niciun fel de obiectiv"

FC Botoșani tremură pentru play-off, cu o rundă înaintea finalului de sezon regulat.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Martie 2022, 16:37
Data actualizarii: Vineri 04 Martie 2022, 16:39

Echipa lui Marius Croitoru a pierdut contra celor de la Farul, scor 0-2, și se află acum pe locul 6, cu 46 de puncte. În ultima rundă, FC Botoșani va avea meci direct pentru calificarea în play-off cu FC Argeș, poziția 7, cu 45 de puncte, iar moldovenii au nevoie de măcar un egal pentru a termina în primele șase.

Valeriu Iftime ia în calcul să se retragă

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, s-a arătat foarte dezamăgit din cauza eșecului de la Ovidiu și spune că ia în calcul să renunțe la fotbal dacă echipa sa nu va prinde play-off-ul în acest sezon. Totuși, finanțatorul este încrezător că echipa sa poate învinge FC Argeș, luni.

  • EXCLUSIV | „N-am bucurat enorm de parcă am câștigat eu ceva că a venit Edi la FCSB” Iftime, laudă mutarea lui Becali

"Sunt mai mult derutat decât supărat. Sper să facem un meci bun luni și să rămânem în play-off. Ce am văzut aseară, mai ales în prima repriză, m-a speriat. Nu poți să pui pe Braun atacant și Haruț fundaș în locul lui, un exemplu. Nu poți să-l pui pe Tisdell, care e winger, fundaș. Eu sper ca Marius să fie un om atent, cu picioarele pe pământ, modest și să mergem înainte, dar dacă jucăm ca în prima repriză, când fiecare inventa, nu cred că Botoșaniul paote să fie o echipă de play-off. Nu e vorba doar de lovitura financiară (n.r - dacă FC Botoșani ratează play-off-ul), e pur și simplu o chestiune morală, mentală. Eu nu pot trăi în fotbal dacă nu sunt în play-off. Nu pot! N-am niciun fel de obiectiv. Dacă pic din play-off, nu știu dacă mergem mai departe. Nu mă leagă nimic de fotbal, n-am nici istoric fotbalistic, n-am nici copii fotbaliști. Pur și simplu e o plăcere și un respect deosebit pentru oamenii care muncesc, față de jucători, de antrenori. Mă leg de un principiu de ăsta de a face performanță.

Nu suntem o echipă care să avem blazon de play-off așa vizibil. Trebuie să muncim până în ultima secundă. Cred că suntem mai buni decât cei de la FC Argeș, mă rog la un arbitraj corect. Pot să spun că a fost ok Colțescu ieri, deși la lovitura lor de la primul gol, cred că a fost fault, a fost călcat pe picior Papa", a spus Iftime, la Digisport.

FC Botoșani s-a calificat în play-off în ultimele două sezoane din Liga 1.

FC Botoșani - FC Argeș, meci decisiv pentru calificarea în play-off, se joacă luni, de la ora 17:30.

Modifică setările cookies