valeriu iftime Ahmed Bani Dinamo FC Botosani Rapid Superliga

EXCLUSIV Valeriu Iftime a dezvăluit ce ofertă a trimis către Dinamo pentru transferul lui Ahmed Bani

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a dezvăluit că antrenorul său, Mihai Teja, îl vrea pe Ahmed Bani de la Dinamo la echipa sa.

Daniel Anghel
Data publicarii: Marti 19 Iulie 2022, 13:07
Data actualizarii: Marti 19 Iulie 2022, 13:06

Omul de afaceri a înaintat deja o ofertă către oficialii clubului Dinamo. Din câte se pare, FC Botoșani nu va oferi o sumă de bani pentru un transfer în această vară.

Valeriu Iftime a dezvăluit ce ofertă a făcut FC Botoșani pentru Ahmed Bani de la Dinamo

Dinamo se va alege doar cu un procent semnificativ dintr-un viitor transfer, adică 50 la sută. Valeriu Iftime se bazează pe faptul că mai mulți jucători de la Botoșani au făcut pasul către echipe din străinătate în ultimii ani. Cea mai mare lovitură a fost Michael Ngadeu, care a semnat cu Botoșani în 2014 și a făcut pasul la Slavia Praga doi ani mai târziu, pentru 1,4 milioane de euro.

„Suntem în discuții, am făcut o ofertă și așteptăm răspunsul copilului și al lui Dinamo. Eu zic că este cea mai bună ofertă pe care o poate primi Dinamo. Trebuie să ne gândim la copil și nu la Dinamo. Dinamo este un 'vehicul', copilul este cel mai important. 'Vehiculul' scârțâie acum. Copilul trebuie să rămână și să joace în Liga 1. Le-am dat niște procente viitoare, înțelegeți? 

Prin procente viitoare poate juca bine la mine. Chiar sunt serios la lucrurile astea. Lasă copiii să-și facă viața și, dacă vor câștiga ceva în viața lor, aduc niște bani la Dinamo. Nu cere bani acum pe ei, că nu dă nimeni. Plus că îi dărâmă situația de acolo, Liga 2, toate astea. 50-50! Nu ne jucăm, nu vreau să râd de ei, dar să-l dea pe copil, că dacă nu-l dă acum și mi-l dau la iarnă, n-au făcut nimic. Cam asta e.

Ideea de a juca la Botoșani cât de bine poți ca după aceea să poți să faci un pas în față e o părere luată în serios de foarte, foarte mulți jucători, nu doar de români. Mihai (n.r. - Teja) spune că-i place, nu vine niciun jucător la noi dacă nu-l vrea antrenorul. Dacă Mihai vrea, facem efortul să-l aducem. Dacă spune 'nu', s-a închis subiectul”, a spus Valeriu Iftime, pentru www.sport.ro.

FC Botoșani nu ar fi prima echipă care l-ar vrea pe Ahmed Bani. S-a zvonit că și Rapid a fost interesată de serviciile mijlocașului dinamovist. Clubul ”roș-alb” ar fi cerut 200.000 de euro pentru transfer.

Fotbalistul crescut la academia lui Dinamo a disputat 28 de meciuri în sezonul precedent pentru „câini”. Mijlocașul ofensiv al clubului din „Ștefan cel Mare” este cotat la 150.000 de euro de site-ul transfermarkt.com.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!