Basarab Panduru dragos iancu FC Hermannstadt Petrolul Ploiesti Superliga

GALERIE FOTO Panduru, înmărmurit după accidentarea horror a lui Dragoș Iancu: "Nu vreau să mă uit, nu pot să văd piciorul ăla"

Basarab Panduru și-a găsit cu greu cuvintele în momentul în care a vorbit despre accidentarea gravă suferită de Dragoș Iancu în meciul Petrolul - Hermanntadt 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 20:38
Data actualizarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 20:39

Într-o tentativă de a-și deposeda adversarul în minutul 6, Valentic Țicu a intrat prin alunecare și a prins piciorul stâng al lui Dragoș Iancu în gazon. Căpitanul Petrolului a văzut cartonașul roșu, iar jucătorul lui FC Hermannstadt a fost urcat în ambulanță și transportat la spital.

Panduru, înmărmurit după accidentarea horror a lui Dragoș Iancu

Basarab Panduru a refuzat să revadă imaginile înfiorătoare de la accidentarea lui Dragoș Iancu și a criticat intrarea dură a lui Valentin Țicu. Fostul internațional spune că jucătorul Petrolului a ales un procedeu total neinspirat prin

"Nu vreau să mă uit. Nu pot să văd piciorul ăla. Nu, nu vreau să mă uit. Îți amintești cum s-a accidentat Papeau? Ivanov pare în primă fază că bagă o alunecare corectă, dar nu ai cum.

E aproape imposibil ca tu, venind din spate, să ajungi la minge. Cu celălalt te duci sanie și depinde ce prinzi. Aici ai prins glezna din lateral și l-ai terminat pe băiat. Tu nu vrei să oprești mingea, tu chiar vrei să-l accidentezi cu piciorul ăla atât de sus...", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Întrebat dacă Țicu ar trebui să fie suspendat drastic după acest fault, Panduru a răspuns: "Nu cred, dar probabil o să ia ceva suspendare. Nu cred că ia 10 etape. Dacă piciorul stâng l-ar fi lovit în femur și i-ar fi produs o fractură, da, ceream o suspendare, pentru că ai fi vrut să-l accidentezi și stai cât e și adversarul accidentat. În cazul ăsta, nu cred".

Dragoș Iancu, diagnosticat cu fractură deschisă de peroneu

Pe durata celei de-a doua reprize, clubul sibian a anunțat diagnosticul primit de Dragoș Iancu: fractură deschisă de peroneu. Jucătorul în vârstă de 20 de ani va fi operat la București, duminică seară.

În comunicatul lui FC Hermanntadt, sibienii critică intrarea foarte dură a lui Valentin Țicu.

"Gândurile și toate emoțiile noastre de bine se îndreaptă acum către Dragoș, un tânăr extrem de talentat, care a căzut astăzi victima unui fault pe care nu avem cuvinte să-l descriem... Știm, însă că acest copil nu-l merita! Nici un #fotbalist NU merită să fie accidentat în acest mod, însă noi suntem aici să jucăm fotbal, nu să judecăm.

Dragoș al nostru a primit diagnosticul de fractură deschisă de peroneu și va fi operat în această seară de urgență la un spital din București. El este puternic și va trece cu bine peste această grea încercare! Dar noi? Noi îi vom fi alături într-o formă sau alta??? 

Dragoș va citi mesajele voastre, fiindcă se bucură de fiecare moment, fiecare minut și fiecare clipă de fotbal. 

Forță, Dragoș!", a transmis FC Hermannstadt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!