VIDEO EXCLUSIV ”Vă tentează jucători de la FCSB sau Universitatea Craiova?”. Răspunsul lui Dan Petrescu

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Mai 2022, 19:21
Data actualizarii: Vineri 20 Mai 2022, 19:25

Dan Petrescu a vorbit despre următoarea perioadă de transferuri. După ce a câștigat din nou titlul cu CFR Cluj, antrenorul vrea să-și ”betoneze” lotul cu care, spune el, vrea să atace un nou trofeu de campion în sezonul următor.

Petrescu vrea ”cel puțin 7-8 jucători” în următoarea perioadă de transferuri și a dat numele celor care o vor părăsi pe campioana României.

Dan Petrescu: ”Nu putem să ne apropiem de jucătorii din România!”

„A plecat Susic, termină contractul. Hoban și Omrani termină contractul, Dimitrov și Lovro termină împrumutul, deja sunt foarte mulți jucători care pleacă. Neguț, la fel, termină împrumutul. Trebuie să ne orientăm cel puțin 7-8 jucători să luăm, aș vrea jucători care au jucat fotbal anul trecut, nu care vin de pe bancă. Jucători cu experiență în Europa. Aici trebuie să vină să câștige trofee”, a spus Dan Petrescu, referitor la plecări.

Întrebat dacă este ”tentat” de jucătorii de la FCSB sau Universitatea Craiova, antrenorul campioanei României a răspuns scurt: ”Nu putem să ne apropiem de jucătorii care au contracte în România, sunt scumpi, e greu să ne băgăm. Dacă apare un jucător liber bun, ne gândim”, a precizat tehnicianul, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO Arena.

CFR Cluj a câștigat din nou titlul de campioană în Liga 1, pentru a cincea oară la rând și a opta oară în istorie, și va juca din nou în preliminariile Champions League, acolo unde poate profita, până în turul doi, de coeficientul impresionant acumulat în ultimii ani.

Campioana României va fi cap de serie în primul tur preliminar, unde va întâlni adversari care, la prima vedere, par accesibili. Campioaneie din Bosnia, Belarus, Georgia, Albania sau Kosovo ar putea veni la Cluj.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!