UTA Arad Mircea Rednic Superliga Superliga Mircea Rednic

UTA a reacționat după ce s-a scris că Mircea Rednic pleacă de la Arad

Mircea Rednic (61 de ani) a semnat cu UTA Arad în aprilie 2023.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Septembrie 2023, 19:44
Data actualizarii: Luni 25 Septembrie 2023, 19:43

Antrenorul din Hunedoara s-a înțeles cu conducerea de pe „Francisc von Neuman” să semneze un contract valabil până la finele sezonului 2024/25. Mircea Rednic o antrenase ultima dată pe Dinamo, în perioada ocombrie - decembrie 2021.

UTA a reacționat după ce s-a scris că Mircea Rednic pleacă de la Arad

Luni după amiază, GSP a scris că scaunul lui Mircea Rednic a început să se clatine, iar conducerea a început deja să caute un alt antrenor, luând legătura cu mai mulți impresari.

UTA Arad a reacționat, iar patronul echipei, Alexandru Meszar, a subliniat că Mircea Rednic rămâne la club și că obiectivul „Bătrânei Doamne” e de a forma o echipă competitivă.

„Informațiile se bazează pe o imaginație, nici măcar nu poți spune că sunt pe surse. Total false acele informații că ne căutăm antrenor. Suntem conștienți că avem o echipă nouă, avem un plan, avem un obiectiv. Avem nevoie de timp, de mai multe perioade de transferuri, fiindcă sunt unii jucători care se acomodează mai greu sau deloc.

Ăsta e fotbalul, nu există o rețetă exactă. Obiectivul este să formăm o echipă”, a spus Meszar, potrivit iamsport.ro.

Campion al României cu Dinamo și Rapid, Mircea Rednic este antrenorul celor de la UTA Arad din luna aprilie. Până acum a strâns 16 meciuri pe banca grupării arădene. 

Mircea Rednic, după FC Botoșani - UTA 2-2

Meciul de la Botoșani, încheiat la egalitate, 2-2, a fost primul pentru Mircea Rednic pe banca tehnică, după infarctul suferit în timpul partidei cu FCSB.

”Meciul a fost de înaltă tensiune, de alt risc. Am început prost. Am făcut mult greșeli. A venit un gol pe o greșeală mică, pe care doar VAR-ul a văzut-o. Prima repriză a aparținut celor de la Botoșani, au avut o circulație mai bună. Ne-au creat probleme, au avut situații.

Repriza a doua, jucătorii care au intrat, au făcut diferența. I-am surprins cu jucători din linia a 2-a. Pot să spun că a fost ok. Când rămâi în 10, după cartonașul lui Carp... Îmi pare bine că băieții nu au cedat”, a spus Rednic, după meciul de la Botoșani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!