Liga 1

Unul dintre golgheterii Ligii I NU se mai intoarce! CFR-ul il pierde gratis pe Tade, dupa interventia FIFA

Gregory Tade, unul dintre cei mai importanti marcatori ai Ligii I in acest sezon, nu se ma intoarce la CFR Cluj. Atacantul de 28 de ani va fi declarat liber de contract de FIFA.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 11:38
Data actualizarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 11:50

Unul dintre cei mai buni marcatori ai turului, francezul Gregory Tade, autor a 10 goluri, va fi pierdut gratis de CFR Cluj. Fosta campioana a Romaniei nu se va mai putea baza din retur pe serviciile acestuia, FIFA urmand sa il declare liber de contract din cauza restantelor financiare pe care le are de incasat.

Tade, al doilea golgheter al Ligii I, dupa Keseru, va da cel mai probabil curs unei oferte din Turcia, Franta sau din zona araba.

"Nu putea ramane in conditiile in care nu si-a primit salariul. Nu mai vrea sa continue la Cluj si nu se va mai intoarce. Un contract trebuie respectat de ambele parti, iar cand nu se respecta, se poate rezilia. Noi ne-am adresat la FIFA si Gregory poate semna cu orice club", a spus Liam O'Donnel, impresarul lui Tade, citat de Prosport.

Gregory Tade are de incasat 180 de mii de euro de la CFR Cluj.

1,3 milioane de euro este cota de piata a fotbalistului francez, care este dorit de Samsunspor (Turcia), Evian (Franta), dar si de cateva echipe din Golf.

Tade a fost adus in Liga I in 2013, dupa o perioada petrecuta in Scotia. Acesta are o poveste extrem de interesanta, chiar el recunoscand ca in Scotia a lucrat si ca operator de call center, pentru a se putea intretine.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies