NEWS ALERT Unsprezece jucători sunt OUT de la U Cluj după ratarea calificării în Conference League!

U Cluj Alexandru Chipciu Ioan Ovidiu Sabau Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 14:47
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 15:07

Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a pierdut barajul pentru Europa în fața Universității Craiova, la loviturile de departajare.

U Cluj a avut șansa ei la calificarea în preliminariile Conference League, dar a pierdut duminică seara barajul pentru Europa în fața Universității Craiova, 1-1 și 4-5 la loviturile de departajare.

La final de sezon, cel puțin unsprezece fotbaliști ai lui Ioan Ovidiu Sabău nu vor mai continua la echipă!

Marele semn de întrebare este Alexandru Chipciu

Iliev, Pițian, Daniel Popa (primii plecați), Roguljic (final de împrumut), Gabriel Simion (final de contract), Pănoiu (final de împrumut), Marco Rus (final de împrumut), Filip Ilie (cel care a ratat lovitura de departajare decisivă în barajul din Bănie), Tescan, Peteleu și Doukoure sunt out.

Chipciu este și el cu semnul întrebării, iar dintre jucătorii de mai sus doar Marco Rus ar putea fi ”întors”, însă tânărul fotbalist este în prezent accidentat.

Ioan Ovidiu Sabău anunță decizii drastice la U Cluj: "E un eșec, trebuie să fim atenți și corecți"

"Un joc bun, cu câteva ocazii importante. Am jucat curajos, puteam să încheiem mai devreme, la acea ocazie a lui Vali. 

Trist, dar asta ne este meseria. Încercăm să ne revenim, mergem înainte. Dezamăgire mare. E o chestie de superstiție, nu am vrut să privesc. 

La cald nu vreau să iau decizii. Mâine vom avea o discuție, suntem mai mulți oameni responsabili, vom vedea pe cine aducem, cine pleacă. Ante se va întoarce la Craiova, la Daniel Popa e terminat.

Trebuie să fim atenți și corecți, fără parte emoțională. Îmi doresc să jucăm la un alt nivel, pentru mine e un eșec, sunt foarte dezamăgit, personal, e un obiectiv ratat", a declarat Ioan Ovidiu Sabău după meciul pierdut la loviturile de departajare cu Universitatea Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!