Liga 1

Universitatea Craiova vrea să dea lovitura! Mihai Rotaru a pus ochii pe un titular de la națională 

Universitatea Craiova nu mai are șanse la titlu nici în acest sezon, aflându-se deja la 25 de puncte în spatele liderului CFR Cluj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 09:48
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 09:49

Oltenii au încheiat anul pe locul 5 în clasamentul Ligii 1, în spatele lui FC Voluntari și FC Botoșani, astfel că nici în acest sezon nu pot spera la titlu. Mihai Rotaru caută însă soluții să întărească echipa pentru sezonul următor, astfel încât gruparea din Bănie să nu mai întâmpine situațiile din acest an, precum și cele din sezoanele anterioare. 

Universitatea Craiova, cu ochii pe un titular de la națională 

Oficialii olteni au pus ochii pe Adrian Rus, fundașul care evoluează pentru MOL Vidi, informează ProSport. Fotbalistul român a devenit un jucător de bază pentru gruparea maghiară și a impresionat și prin prestațiile avute la naționala României. 

Universitatea Craiova a avut mari probleme în zona fundașilor centrali, acolo unde prestațiile lui Marius Constantin și Mihai Bălașa nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Rus ar fi soluția preferată de Mihai Rotaru pentru acea zonă. 

Patronul grupării din Bănie s-a interesat deja de un posibil transfer, însă răspunsul primit nu a fost cel la care se aștepta. Rotaru ar trebui să plătească peste un milion de euro dacă vrea ca Rus să îmbrace tricoul echipei sale, informează sursa citată, iar pe lângă suma de transfer, s-ar lovi și de problema salariului său. 

Fundașul central ar avea în Ungaria un salariu care depășește limita impusă de patronul Universității Craiova. 

Modifică setările cookies