Liga 1

Universitatea Craiova pregătește transferuri de urgență! Ce jucători aduce Mihai Rotaru

Universitatea Craiova are probleme cu coronavirusul.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 12:18
Data actualizarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 12:23

Nu mai puțin de 10 jucători ai oltenilor au fost testați pozitiv, iar echipa se află în periocol de a nu disputa următoarele partide din campionat. Craiova joacă cu Rapid, în prima etapă din 2021.

Pentru a putea evolua în prima etapă, trupa din Bănie va legitima câțiva jucători. Aceștia vor aduce un fundaș central străin, liber de contract, care va trebui să suplinească numeroasele absențe din lot, dar și un fotbalist de bandă, anunță Mihai Rotaru.

Vorbeam cu colegii mei din staff, cu jucătorii, care sunt și ei tot colegii mei, ca dacă ar fi să iau de la alte echipe post pe post, nu aș schimba mai mult de 1, maxim 2, dar și aceia pentru spectacol. Dar în rest nu aș schimba.

În afară de un singur jucător care este în afara lotului, toată lumea este vaccinată, 100%. Peste 50% sunt cu a treia doză, dar unii au făcut boala a doua oară. Fără discuție meciul cu Rapid este în pericol, eu așa estimez. Craiova se grăbește, chiar avem nevoie, în condițiile actuale, dar și înainte, nu a schimbat foarte mult situația acest focar de Covid.

Ne uităm după un fundaș central, după un winger care să joace pe ambele părți. Avem ținte, nu sunt cele vehiculate de presă, nici măcar una, dar să sperăm că putem să le finalizăm. E extrem de dificil în iarnă să aduci jucători, toși sunt sub contract, foarte rar luăm jucători care nu au jucat în ultimele 6 luni pentru că în 90% din cazuri se accidentează, avem această experiență.

Din România nu avem ținte, decât dacă o să fim foarte avariați înainte de meciul cu Rapid. Va trebui să luăm din Liga 1, ca să putem disputa meciul, ar fi una dintre soluții”, a declarat Mihai Rotaru la Sport Total FM.

Marius Constantin, Alex Crețu, Ionut Vînă, Paul Papp, Lyes Houri, Nicușor Bancu, Vladimir Screciu, Elvir Koljic și Mihai Căpățână sunt jucătorii confirmați ca pozitivi din lotul lui Laurențiu Reghecampf, la care se adaugă doi membri ai staffului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies