Universitatea Craiova nu va mai putea conta pe „diamantul” său! Ștefan Baiaram s-a operat! Când va reveni decarul oltenilor 

stefan baiaram CSU Craiova operatie genunchi Universitatea Craiova Superliga Ștefan Baiaram
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 08:29
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 08:29

Eugen Neagoe nu va putea conta pe Ștefan Baiaram în startul mandatului la Universitatea Craiova. 

Ștefan Baiaram (20 ani) nu a putut pleca cu Universitatea Craiova în cantonamentul din Turcia din cauza accidentării la genunchi suferită în partida din grupele Cupei Românei, 1-2. Decarul oltenilor a fost supus la o intervenție chirurgicală la Spitalul Quironsalud din Barcelona.

Ștefan Baiaram, OUT până în luna martie 

Ștefan Baiaram a anunțat prin intermediul contului oficial de Facebook că operația a fost un succes și le-a promis suporterilor Universității Craiova că va reveni mai puternic.

„Vreau să mulțumesc doctorului Ramon Cugat pentru profesionalismul de care a dat dovadă, căt și echipei mele, Universitatea Craiova, pentru sprijinul acordat. Promit că după această experiență o să revin mult mai puternic!”, a scris Ștefan Baiaram pe contul său de Facebook.

Eugen Neagoe (55 ani) va putea conta pe serviciile jucătorului abia în luna martie. Până atunci, locul lăsat liber de Ștefan Baiaram trebuie suplinit de Alexandru Ișfan (22 ani), care tocmai a fost transferat de la FC Argeș pentru 650.000 de euro, și George Cîmpanu (22 ani). De altfel, Universitatea Craiova a refuzat să-l mai împrumute pe cel din urmă la gruparea din Pitești tocmai din cauza accidentării lui Baiaram. Marius Croitoru (42 ani) l-a dorit foarte mult pe George Cîmpanu în această iarnă, datorită colaborării bune pe care au avut-o la FC Botoșani. 

În cele 14 meciuri în care a fost utilizat în campionat, decarul oltenilor a marcat 3 goluri și a oferit o a pasă decisivă. A mai bifat și 6 meciuri în preliminariile UEFA Conference League, reușind să înscrie o dată, cu Zorya Lugansk, 3-0, și să ofere două assist-uri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!