EXCLUSIV Universitatea Craiova, îndemnată să ia exemplul CFR-ului: „Trebuie să câștige titlul, nu doar 'fotbal șampanie'”

Universitatea Craiova Adrian Falub CFR Cluj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 12:43
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 13:44

Sezonul 2021-2022 a fost modest pentru Universitatea Craiova. 

Cu două etape înainte de finalul sezonului, CFR are un avans de 2 puncte față de FCSB. Dar clujenii o vor întâlni, pe 15 mai, de la 21:30, pe Universitatea Craiova, în timp ce roș-albaștrii vor trebui să nu se încurce pe FC Voluntari, pe 14 mai, de la 21:00, ambele meciuri LIVE TEXT pe www.sport.ro

Adrian Falub (50 ani) a evoluat 8 sezoane de-a lungul carierei de jucător la rivala CFR-ului, Universitatea Cluj, și susține că pentru actuala campioană a României meciul cu Universitatea Craiova este crucial. Spre deosebire de elevii lui Reghecampf, care nu mai au nicio miză.

Totodată, antrenorul este de părere că presiunea publicului din Craiova este un impediment pentru câștigarea unui nou titlu în Bănie după trei decenii, și le recomandă oficialilor olteni să se axeze pe rezultate, ci nu pe „fotbalul șampanie” pe care-l dorește Mihai Rotaru. 

Adrian Falub: „La Craiova lipsește ceva să ia titlul!” 

„Nu știu dacă va intra în insolvență, dar câștigarea campionatului la CFR este mai mult decât un trofeu. Cred eu că depinde de meciul ăsta, dacă iau campionatul sau nu. 

La Craiova lipsește ceva, nu știu ce, să ia titlul. Mereu le lipsește ceva. Și anul trecut au jucat cu titlul pe masă la Craiova. Eu cred că le lipsește rutina asta de a câștiga titlul, cum o are CFR-ul. Au nevoie tot timpul să joace bine la Craiova, e și presiunea publicului. Nu numai să câștige meciul. Acolo trebuie să joace bine, să facă și spectacol. La CFR nu contează lucrul ăsta, contează doar rezultatul. La Craiova nu ajunge lucrul ăsta. Cred că asta trebuie să rezolve. Să înțeleagă toată lumea că trebuie să câștige titlul, nu doar fotbal șampanie”, a declarat Adrian Falub la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!