Universitatea Craiova - FCU Craiova | Gazdele au răspuns aroganței echipei lui Mititelu din meciul tur 

FCU Craiova Stadion Ion Oblemenco Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 20:40
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 20:44

Universitatea Craiova și FCU Craiova s-au întâlnit în etapa cu numărul 26 din Liga 1. 

FCU Craiova a fost gazda meciului tur, disputat tot pe „Ion Oblemenco”, pe 3 octombrie. Atunci, echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf se impunea cu 2-0, în meciul care se anunța a fi unul tensionat, atât pe teren, cât și în afara lui. 

Echipa lui Mihai Rotaru s-a lovit atunci de gesturile arogante ale celor de la FCU Craiova. Pe tabela de marcaj în dreptul echipei pregătită la vremea aceea de Adrian Mutu scria numele „Fotbal Club Universitatea 1948”, în timp ce la oaspeți apărea doar „CSU”, alături de stema în care nu apare leul.  

Mai mult, înainte de startul partidei, crainicul meciului i-a prezentat pe fotbaliștii lui Reghecampf doar pronunțându-le numerele de pe tricou, fără să spună și numele jucătorilor. 

Replica celor de la Universitatea Craiova 

Pentru meciul retur, disputat tot pe „Ion Oblemenco”, gazdele au pregătit o replică pe măsură, tot pe tabela de marcaj. În dreptul echipei lui Mititelu apărea doar numele „FCU”, alături de stema care nu conținea leul.

În dreptul echipei lui Mihai Rotaru însă apărea numele „Universitatea Craiova”, fiind folosită stema pe care o folosesc oficialii clubului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!