Unirea, acuzata ca a invins prin FURT! MM ar merge pana la UEFA! Dan Petrescu: "Nu ne suporta nimeni"

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Decembrie 2009, 17:33
Unirea, acuzata ca a invins prin FURT! MM ar merge pana la UEFA! Dan Petrescu: "Nu ne suporta nimeni"

La o saptamana de la scandalul provocat de Dan Petrescu dupa ce a fost trimis din nou in tribune, Unirea Urziceni a fost acuzata ca a primit o mana divina de ajutor din partea centralului cu Ceahlaul. MM Stoica a sarit ca ars si ii anunta pe contestatari ca e gata sa se lupte cu ei si la UEFA.

"Am fost furati", a spus Multescu aseara dupa meciul cu Unirea, pierdut de Ceahlaul cu 2-3, dupa ce Urziceni a primit un penalty contestat vehement si a avut un om in plus.

"Arbitrul ori a fost hot ori a fost prost", declara aseara si Gheorghe Stefan, foarte suparat de felul cum centralul a inteles sa ia niste decizii in timpul meciului.

Aceste declaratii l-au deranjat pe MM Stoica. Managerul din Urziceni recunoaste insa ca a fost cel mai slab meci al Unirii de cand a ajuns el acolo.

"A fost cel mai prost meci al nostru de cand sunt eu la Urziceni. Unii dintre jucatorii nostri au fost de nerecunoscut. "

"A fost penalty clar pentru noi. Sper ca Multescu sa plateasca pentru ce a zis despre noi aseara."

"Cei care ne-au acuzat trebuie sa probeze, altfel vor plati scump. Nu ma asteptam nici din partea lui Dinu Gheorghe. Astept sa vad explicatiile. Pot sa ii reclam si la UEFA!", a declarat MM Stoica la gspTV.

"Am fost arbitrati de 4 brigazi straine pana acum, dar niciodata la solicitarea noastra!", a mai declarat MM Stoica, raspunzand celor care au acuzat-o pe Unirea ca a fost ajutata pana acum tocmai de strainii chemati in Liga I ca sa stearga orice suspiciune privind greselile comise pe teren.

"Unirea Urziceni a luat campionatul, e pe primul loc, chiar ca nu ne mai suporta nimeni.  Cum dracu' reusesc astia de la Unirea? Inteleg invidia acestor oameni, care si ei muncesc, si ei investesc, dar nu pot sa ne intreaca”

"Daca am zis eu ca vreau sa plec l-am influentat eu pe grecul care a arbitrat? Speculatii poate face oricine. Oricum, cind o echipa cere arbitri straini la meciurile cu noi sintem cei mai fericiti", a spus si Dan Petrescu la gspTV
 

Reactiile de aseara dupa Ceahlaul 2-3 Unirea!

"Nu poti sa faci asa ceva decat daca ai un interes. Sunt impresari, conducatori de cluburi...Am cerut si eu o data arbitri straini si mi-am dat seama ca am fost prost. La penalty trebuia dat fault pentru Ceahlaul. Grecul stia ca Urziceni este campioana Romaniei si nu a vrut sa se complice. Daca faci asa ceva ori esti hot, ori esti prost. Pana in minutul 85 a fost prost", a spus presedintele Gheorghe Stefan la gsptv.

"Nici nu stiu daca pot sa mai spun ceva. Sint prea tulburat si confuz. Am fost furati! Eu am crezut ca ii da galben celui care a simulat. Daca avem nevoie de astfel de arbitri, luati de pe strada, din ligile inferioare, atunci situatia e grava!", a spus Gheorghe Multescu dupa meci

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT