EXCLUSIV ”Unii îl fac fraier”. Motivul pentru care Becali nu vrea să mai cheltuiască bani pentru transferuri la FCSB

Gigi Becali Dumitru Dragomir FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Mai 2022, 11:52
Data actualizarii: Sambata 21 Mai 2022, 11:57

Gigi Becali a luat o decizie radicală după ce a pierdut din nou titlul în Liga 1! A anunțat că nu va mai face transferuri cu bani, astfel că FCSB se va întări în această vară doar cu jucători care pot veni gratis.

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, știe de ce Becali nu mai este dispus să investească în transferuri la echipa sa. 

De ce nu mai investește Becali în transferuri la FCSB: ”Unii îl fac fraier”

„Gigi Becali nu e în stare să piardă mulți bani. A pierdut destul, unii îl fac fraier. El asta a făcut, a făcut rost de bani și știe să-i cheltuiască. Este singurul patron adevărat din această țară”, a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

FCSB va juca în Conference League, iar Gigi Becali anunță că obiectivul pentru sezonul următor este calificarea în grupe. Anul trecut, bucureștenii au fost eliminați încă din primul tur preliminar jucat de Șahtior Karagandy.

În cazul în care vicecampioana va reuși, în acest an, să intre în grupele competiției, atunci bugetul clubului s-ar putea rotunji serios, iar Becali poate reveni asupra deciziei de a nu mai cumpăra jucători.

"De azi înainte, când o să auziți că Gigi Becali vrea să cumpere un jucător, să știți că nu e adevărat. Eu nu mai dau 5 bani din buzunarul meu. Nu e adevărat că vreau să-i iau pe Pitu și Grameni pe bani. Nici pe Ștefănescu nu dau bani, doar jucători liberi mă interesează. Iau gratis. Dacă o să găsesc un fundaș central sau un atacant, e bine. Dacă nu, atacant o să joace Tănase și asta e.", a spus Becali, pentru Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!