Unde-i primul milion? Banii lui Becali arunca fotbalul la puscarie!

Autor: Sport.ro
Duminica 16 Martie 2008, 19:56
SI-A BAGAT DRACUL ... BANII

Se cauta un milion de dolari! In plin scandal la Dinamo, Netoiu a aruncat bomba in Pro Sport: anul trecut, dupa Dinamo - CFR 1-0, milionul de dolari de la Steaua a ajuns la dinamovistul Badea prin intermediul prietenului lui Becali, deputatul Hrebenciuc. Puscaria e cuvantul zilei folosit de cei implicati.

Netoiu a reaprins flacara milionului de dolari de la Dinamo - CFR din primavara lui 2007. "Badea a primit milionul de la Steaua prin intermediul prietenului lui Becali, Hrebenciuc si i-a impartit mai departe", acuza Netoiu in ProSport.

"Pentru ce a spus, Netoiu va raspunde in justitie. Acceptam glumele, dar asemenea fantasmagorii nu spui nici in gluma sau la nervi!", spune dinamovistul Badea.

"Eu nu dau bani deputatilor. Se dau 15 ani de puscarie pentru asta, e o mare infractiune. Poate alt Becali a dat banii", spune seful Stelei.

"Locul lui Netoiu e la puscarie. El e cancerul fotbalului, a inmormantat Rocarul si Craiova, iar acum incearca s-o prabuseasca si pe Dinamo", reactioneaza violent si omul acuzat de Netoiu, Hrebenciuc.

Federatia nu se poate autosesiza, spune seful Lupescu. Steaua, Dinamo sau Clujul trebuie sa ceara sa se faca lumina in acest caz.

Maia Sandu, invitată de Viorica Dăncilă la București. Mesajul transmis premierului moldovean
BRAT