Unde ajung milioanele din Champions League daca ASA va deveni campioana? Situatia UNICA pentru un club din Romania

Milioanele de euro din Champions League este miza reala pentru lupta la titlu.

O calificare in Grupele Ligii ar putea insemna aproape 20 de milioane de euro, o suma cu care un club din Romania poate trai 4-5 ani de zile fara alte resurse.

In cazul celor de la ASA, situatia este un pic diferita si neobisnuita in acelasi timp. Si asta dupa ce Claudiu Maior, viceprimarul din Tg. Mures, a declarat ca ASA este o organizatie non-profit. Astfel, prima intrebare care apare este: cine ia profitul din Liga?

Conform lui Narcis Raducan de la ASA banii se impart intre club si primarie:

"Da, ASA e asociatie non-profit. Asa este statutul jucatorilor, asa au fost inregistrati. ONG inseamna ca respectivul club sau respectiva companie nu are activitate economica, dar in rest intra in optiunile fiecarui club sa se considere asa cum crede de cuviinta. Atata timp cat este regulamentar nu este nicio problema."

"Exista contract de colaborare intre primarie si club si automat se impart atat beneficiile cat si pierderile. Odata ce echipa va fi pe plus e clar ca trebuie sa imparta procentual tuturor celor care au participat la aceasta performanta.", a declarat Narcis la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies