Cum vin banii la ASA Targu Mures! "Suntem un ONG care nu poate intra in insolventa!" Ce se intampla la transferuri:

Cum vin banii la ASA Targu Mures! "Suntem un ONG care nu poate intra in insolventa!" Ce se intampla la transferuri:

Vinceprimarul Maior a povestit cum functioneaza clubul din Ardeal.

Viceprimarul din Targu Mures, Claudiu Maior, este omul numarul unu la ASA. El spune in Gazeta Sporturilor care sunt planurile de finantare pentru echipa care vrea titlul in acest sezon:

"Luam bani din drepturi TV si restul de la Primarie. Municipalitatea ne ajuta 4-5 ani de zile, dupa care ne retragem, mai e unul. Dupa acel inca un an, clubul trebuie sa se descurce singur. Daca va decide Consiliul Local, ar putea sa mai aduca bani la club, insa numai sume mici.

ASA nu este un club privat, este un ONG non-profit. Nu-mi permit sa-i mint pe oamenii care vin la stadion. La grupele de copii si juniori ale clubului primim orice copii, indiferent daca sunt talentati sau nu, daca sunt grasi sau slabi. Important e sa faca miscare, nu sa ajunga neaparat profesionisti", a spus Maior pentru sursa mentionata.

Tot viceprimarul a discutat si despre relatia municipalitate-club:

"Daca va fi vandut Bumba, spre exemplu, 60% din banii incasati vor ajunge la Primarie. E o conditie stipulata in contractul de colaborare intre institutie si club. ASA nu este o societate privata, e un ONG care nu poate intra insolventa, le-am adus si jucatorilor un jurist in vestiar, care sa le explice, ca se temeau sa nu intram in insolventa, asa cum au vazut la alte echipe. Am lipit legea in vestiar!

Totul ramane statului roman: baza, jucatorii, tot, in cazul in care nu mai putem suporta cheltuielile - clubul ii revine Ministerului Tineretului. DNA e bine venita, ma bucur ca a facut cercetari.

99% cred ca nu va fi cazul unor 'valize' pe acest final de sezon. Dar las 1% pentru nebunia unora care nu poate fi anticipata. N-am de unde sa stiu ce se intampla in tara asta", a incheiat Claudiu Maior.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vremea devine caniculară în toată țara și va fi depășit pragul critic. Zonele unde vor fi 38 de grade
BRAT
Modifică setările cookies