"Unde ai fost 8 ani? Pe luna?" Momentul in care Becali a EXPLODAT de nervi in scandalul cu Armata! Lovitura care il costa milioane

Lovitura teribila pentru Steaua chiar inainte de meciul anului, de la Craiova.

Armata a castigat razboiul cu Becali pentru marca Steaua. Generalii il asteapta la negocieri pe Becali pentru numele, sigla si culorile echipei.

"O sa se inteleaga", spun Hagi si Duckadam. Suma vehiculata: cateva milioane de Euro pe an.

Becali a pierdut marca Steaua. Decizia e definitiva si irevocabila : Steaua e a armatei. Procesul a tinut 3 ani si jumatate. Becali nu-si facea probleme in 2011.
 
"Am facut performanta europeana...  suntem inregistrati. Unde ai fost 8 ani?! Ai fost pe luna?! la mintea cocosului, numai ca trebuie sa ai putinaaaa ... iti ciocaneste capu", spunea Becali in 2011.

Ca sa continue cu numele Steaua, Becali trebuie sa se inteleaga cu armata.

"Cei de la FC Steaua Bucuresti pot folosi totusi in continuare numai in conditiile in care ne vor solicita expres acest lucru si numai dupa ce se va incheia un contract de licenta cu ei", spune florin Talpan, consilier juridic CSA Steaua.
 
Poate incepe si lupta pentru palmares - Cupa Campionilor si Supercupa Europei sunt cele mai de pret trofee ale Stelei.

"Steaua e o comoara si arata bine si atat. e un aur. Gigi a facut-o foartebine, a tinut-o la nivelul cel mai inalt. Eu cred ca ei se vor pune la masa si cum a zis Duckadam se vor pune de acord", spune Hagi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies