SOC la nationala dupa meciurile cu Ungaria si Olanda! Radu Stefan anunta ca SE RETRAGE! UPDATE Reactia neasteptata a lui Victor Piturca:

Autor: Sport.ro
Marti 02 Aprilie 2013, 20:50

	SOC la nationala dupa meciurile cu Ungaria si Olanda! Radu Stefan anunta ca SE RETRAGE! UPDATE Reactia neasteptata a lui Victor Piturca:

►Joi - Noaptea suspinelor! 22:00 Sferturi Europa League, Chelsea - Rubin, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro

UPDATE: Victor Piturca, selectionerul echipei nationale a Romaniei a reactionat dupa anuntul facut de agentul Becali, cel care a spus ca Radu Stefan ia in considerare chiar retragerea de la nationala.

"O sa vorbesc cu el in seara asta. O sa vad exact ce intentii are. Eu cred ca Radu Stefan trebuia sa ma sune pe mine inainte.

Pentru moment pot spune doar ca el este unul dintre cei mai valorosi jucatori ai generatiei sale si echipa nationala are nevoie de el, alegerea este insa a lui.", a spus Piturca la Digisport.

-----------

Radu Stefan se retrage din nationala - este anuntul facut astazi de impresarul Becali.

"Am discutat cu Radu Stefan in Olanda. S-a prezentat la echipa nationala fortat de fratele meu, si o stie si domnul Piturca. Mi-a spus ca nu e locul lui la echipa nationala, se simte stingher. Mi-a spus mie acolo!"

"I-am explicat lui Piturca ce a zis, ca nu vrea sa mai vina la echipa naționala, are sotia gravida, se simte bine la Lazio, are inca patru ani de contract si vrea sa fie boss acolo la el. Se simte foarte stingher la echipa nationala. In proportie de 90 si ceva la suta, va face o hartie pentru a renunta, asa cum a renuntat si Chivu", a declarat agentul Becali la Dolce Sport.

Radu Stefan a fost titular in nationala Romaniei in meciul de la Budapesta, cu Ungaria.

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT