Un spaniol si doi nemti la Rapid! Ganea nu l-a pastrat pe algerianul sosit de la Evian, dar a primit noi intariri!

Un spaniol si doi nemti la Rapid! Ganea nu l-a pastrat pe algerianul sosit de la Evian, dar a primit noi intariri!

Rapidul continua sa se intareasca dupa venirea noului patron Valerii Moraru. Giulestenii l-au trimis pe algerianul Baoiua inapoi in Franta, dar au adus in probe doi germani si un spaniol.

Invingatori in cea de-a doua etapa a noului sezon al Ligii I, scor 2-1 impotriva Viitorului, rapidistii continua sa viseze la un loc cat mai bun in clasament.

Reuniti extrem de tarziu, si cu o conducere cu totul noua, giulestenii incearca sa recupereze din mers timpul pierdut si sa ajunga la zi cu pregatirea fizica. In acelasi timp, conducerea incearca sa-i aduca antrenorului Ionel Ganea mai multi fotbalisti pe posturile deficitare.

Cu Emil Dica, Nicolae Vasile, Iulian Rosu, Ioan Mers si Sebastian Cojocnean legitimati in urma cu o saptamana, giulestenii au reusit ieri sa semneze si cu tanarul fundas Catalin Savin, ultima data la Concordia Chiajna.

Mutarile nu se opresc insa in Giulesti. Cu mai multi jucatori aflati in probe, Ionel Ganea are de lucru in aceste zile, testand o noua serie de fotbalisti.

Antrenorul Rapidului a renuntat la algerianul Nadjib Baouia, sosit in probe de la Evian TG, dar conducerea i-a adus la antrenamentul de astazi un spaniol si doi fotbalisti germani. De asemenea, Laurentiu Bus (27 de ani), fost la Otelul, s-a inteles si el cu sefii din Giulesti, urmand sa semneze un contract in cursul zilei de vineri.

"Vor mai veni jucatori. De exemplu ne-am inteles si cu doi fotbalisti germani, unul de 20 de ani si altul de 21, dar totul depinde de antrenor. Daca Ganea nu considera ca ei pot ajuta echipa, atunci nu-i luam", a declarat Valerii Moraru, citat de Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Capacitatea de vaccinare anti-Covid în România a ajuns la 115.000 de persoane pe zi
BRAT
Modifică setările cookies