Liga 1

Un simbol al Rapidului, mesaje dure către Dinu Todoran: "Eşti antrenor onorific!"

Dinu Todoran este contestat din ce în ce mai mult.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 20:50
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 01:03

După eliminarea din Conference League și egalul cu UTA, 1-1, Dinu Todoran a venit ținta numărul 1 a suporterilor. Nici rivalii nu îl menajează. Daniel Pancu, simbolul Rapidului, i-a transmis lui Todoran că acesta are doar un rol onorific la FCSB, legea fiind făcuta în continuare de Gigi Becali.

"Eşti antrenor onorific la FCSB! Cunoşti de la bun început în ce condiții te duci și semnezi. Un om acceptă să se ducă acolo, în condiţiile în care i se spune ce va face. Eu nu aş putea să merg acolo, în aceste condiții. 

Aici, cineva trebuie să accepte. Poate să oferteze pe altcineva şi se duce. Se găsesc antrenori care acceptă. Cele trei schimbări făcute cu UTA putem să spunem că au fost inspirate pentru că nu s-a pierdut meciul", a spus Daniel Pancu la Look Sport.

FCSB ar putea reveni pe stadionul din Ghencea!

Comandatul CSA a confirmat că FCSB a trimis o cerere către club pentru a disputa meciurile de pe teren propriu pe noul stadion din Ghencea.

Potrivit lui Răzvan Ștefan Bichir, cererea FCSB se află în curs de analiză, iar dacă nu va exista nicio piedică legală, trupa patronată de Gigi Becali își va putea disputa meciurile de pe teren propriu în Ghencea.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies