corona brasov Narcis Raducan Otelul Galati Superliga

Un scandal monstru e pe care sa izbucneasca in Liga I: clasamentul se poate reface, Steaua s-ar trezi cu puncte in plus!

Clasamentul Ligii I se decide la TAS - regula ultimelor sezoane are toate sansele sa fie respectata si acum.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Mai 2014, 12:33
Data actualizarii: Duminica 11 Mai 2014, 12:47

Liga I sta pe un butoi de pulbere si sunt sanse mari ca regula - ne vedem la Tas! - sa se respecte si in acest final de sezon.

Narcis Raducan, presedintele clubului Otelul a anuntat ca are informatii conform carora clasamentul din Liga I ar putea fi refacut. Mai multe echipe s-ar trezi cu puncte in plus, fapt ce ar putea 'ingropa' echipele aflate in zona retrogradarii.

Cum e posibil acest lucru? - Conform oficialului clubului galatean, Liga pregateste excluderea clubului Corona Brasov, pentru o datorie neachitata de 80.000 de euro.

Astfel, toate echipele din Liga I ar castiga la masa verde ambele partide cu Corona Brasov. Masura ar avantaja cluburile care au pierdut puncte in fata Coronei de-a lungul acestui sezon.

"Am informatii ca se pregateste excluderea Coronei si li se vor da punctele inapoi celor care nu au castigat in campionat. Noi am castigat cu ei, dar Sageata, Timisoara, Chiajna... Va fi un scandal monstru. Se forteaza foarte mult pentru a se schimba configuratia clasamentului. Ar fi un abuz si se va lasa cu scandal foarte mare", a declarat Narcis Raducan la DigiSport.

► 2 echipe au pierdut in fata Coronei - Ceahlaul, FC Vaslui

► 7 echipe au facut egal cu Corona - ACS Poli (de doua ori), Sageata, CFR Cluj, Concordia, Pandurii, Steaua, Dinamo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!