Un patron din Superligă vrea să profite de situația de la FCU Craiova 1948: "I-aș lua pe toți mâine!"

FCU Craiova CS Mioveni FC Botosani valeriu iftime Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Miercuri 15 Mai 2024, 19:43
Data actualizarii: Miercuri 15 Mai 2024, 19:42

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, se arată interesat de mai mulți jucători care au părăsit echipa lui Adrian Mititelu și vede oportunitatea de a întări lotul formației sale în cazul în care va reuși să evite retrogradarea.

FC Botoşani urmează să dispute barajul de menţinere în primul eșalon fotbalistic românesc, împotriva celor de la CS Mioveni. Patronul echipei a analizat situaţia echipei lui Adrian Mititeu, care a retrogradat direct în liga secundă și vrea să profite de situație.

Printre jucătorii plecați de la olteni se numără Vlad Achim, Yassine Bahassa, Benjamin Van Durmen, Gabriel Compagnucci, Leo Lacroix, Matheus Mascarenhas și Aurelian Chițu. Valeriu Iftime și-a exprimat dorința de a-i aduce la FC Botoșani dacă negocierile vor fi fezabile.

Valeriu Iftime: "I-as lua pe toți mâine!"

"Chițu e jucător bun de Liga 1, Mascarenhas la fel, despre Lacroix nu știu exact ce să zic. Compagnucci, excepțional! Van Durmen... Vai, vai, vai... Bahassa, Achim... I-aș lua pe toți mâine! Problema e cum negociem cu ei, dacă vin la Botoșani și dacă joacă cum jucau înainte. Bahassa, acum un an, era cea mai bună variantă de bandă stânga. Incredibil ca Bahassa să fie liber", a declarat Valeriu Iftime, potrivit GSP.

În același timp, Iftime a transmis un mesaj de solidaritate către Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova 1948, unde și-a exprimat compasiunea față de situația dificilă în care se află echipa acestuia.

"Este supărat, are toată dreptatea din lume. Îi transmit tot respectul meu pentru ambiția și modul în care a construit echipa. Ca nivel de jucători, are o echipă fantastică. Sunt convins că deficitul lui FCU Craiova anul ăsta a fost de 5-6 milioane. Când ai 5-6 milioane puși din banii tăi, o echipă cu calități și ieși din decor în halul ăsta... e o mare traumă pentru FCU Craiova", a continuat patronul celor de la Botoșani.

Valeriu Iftime a vorbit și despre Marius Croitoru, antrenor dorit la FCU Craiova, odată cu căderea în liga secundă.

"Marius Croitoru e un tip excepțional, sper să poată construi acolo ceva. Deși sunt prea multe personalități, iar două săbii în aceeași teacă, Marius, cu atitudinea lui...

Să dea Dumnezeu să se înțeleagă și să poată funcționa. Dacă Marius se duce acolo, e foarte bine pentru el și pentru domnul Mititelu. Mai întâi să-și încarce bateriile uman, să poată continua. E greu să dai atâția bani și să retrogradezi”, a concis Iftime.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!