Un om din lotul lui Reghecampf, aproape de revenirea la Steaua. Pe cine vrea Radoi langa el la echipa

Horea Codorean Mirel Radoi Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iulie 2015, 11:50
Data actualizarii: Vineri 17 Iulie 2015, 11:51

Mirel Radoi vrea sa-si intareasca stafful de langa el pe banca tehnica. Antrenorul Stelei este interesat de un fost colaborator al lui Reghecampf.

Pentru Radoi, nu numai transferurile de jucatori sunt importante in acest sezon, dar si intarirea staffului tehnic si medical. Antrenorul Stelei doreste sa-l readuca la echipa pe medicul Horea Codorean, care a mai fost la Steaua din 2007 pana in 2014, cand a plecat alaturi de Reghecampf la Al Hilal, sustine Fanatik.

Radoi incearca astfel sa-si imbunatateasca metodele de recuperare pentru jucatori, dar si preventia accidentarilor, aflat in fata unor luni extrem de importante, in care echipa va juca din trei in trei zile.

Si Neubert a revenit in Romania

Reghe nu vrea sa revina in Liga I. Le-a permis insa colaboratorilor sai cei mai apropiati sa discute cu un club din Romania! Preparatorul fizic Thomas Neubert si medicul Radu Paligora sunt aproape de revenirea in Liga I. Cei doi discuta cu Pandurii si ar putea accepta oferta facuta de Edi Iordanescu si Narcis Raducan pentru a-i ajuta pe gorjeni.

Pandurii a obtinut deja un acord cu Neubert pentru furnizarea de vitamine de performanta identice cu cele pe care le folosea la Steaua, in perioada 2012-2014.

Pe langa celebrele pungute cu vitamine care i-au facut pe rivalii Stelei sa-si puna intrebari legate de forma neobisnuita a ros-albastrilor, Neubert si Reghecampf au mai introdus in Romania TRX-ul si alte metode moderne putin folosite pana atunci.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!