Tucudean, BLOCAT la Steaua! Ce se intampla cu atacantul anuntat de Radoi ca e liber sa plece

George Tucudean Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iulie 2015, 08:59
Data actualizarii: Vineri 17 Iulie 2015, 09:00

Dupa 0-0 cu Petrolul, Radoi a anuntat ca nu se mai bazeaza pe Tucudean. Fotbalistul n-a fost trecut pe lista UEFA pentru dubla cu Trencin, iar impresarii sai au inceput sa-i caute un club la care sa joace pana in 2016.

Tucudean trebuie sa gaseasca o solutie pentru sezonul curent. Platit cu 800 000 de euro pe an de Charlton, atacantul nu se poate intoarce in Anglia. Cum Steaua, clubul care ii suporta 240 000 de euro din salariul anual, nu-l mai doreste nici ea, Tucudean are de munca in aceasta vara. Gazeta Sporturilor scrie ca jucatorul a semant un contract de impresariere cu firma lui Mircea Sandu si asteapta propuneri din Turcia sau Grecia.

In cazul in care nu va putea sa-si gaseasca niciun club care sa-i dea banii pe care ii cere, Tucudean va ramane in lotul Stelei fara posibilitatea reala de a conta in calculele lui Radoi. Adus in ianuarie sub forma de imprumut pe un an si jumatate de la Charlton, din liga a doua engleza, Tucudean a marcat 5 goluri in toate competitiile pentru Steaua sezonul trecut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!