FCSB Ghencea Gigi Becali Superliga

Un nou sezon din serialul ”FCSB în Ghencea”! Becali ar putea profita de o nouă lege

FCSB speră din nou să joace în Ghencea din sezonul următor, lucru care nu a fost posibil până acum, în ciuda cererilor repetate făcute de clubul patronat de Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 11:30
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 11:31

Becali ar putea profita de faptul că un grup de parlamentari a depus un proiect pentru modificarea Legii Educației Fizice și Sportului.

Astfel, administratorii bazelor sportive vor fi obligați să aibă un set de reguli clare și transparente pentru închirierea arenelor.

Gigi Becali speră ca FCSB să joace în Ghencea: ”Normal că vom juca! Ei se tem că vom umple stadionul”

"Poate ne revenim şi noi la normalitate o dată. Eu cred că o astfel de lege va trece că nu are de ce să nu o facă. Normal că vom juca şi pe stadionul Steaua dacă îl vom putea închiria. Ei (n.r. cei de la CSA) se tem că vom umple stadionul, dar aşa e normal că noi suntem continuatoarea Stelei.

Să vă mai spun ceva. Legea asta privind transparenţa nu va fi de ajuns. Administratorii trebuie să fie obligaţi să pună condiţiile de închiriere că putem să fim în situaţia în care ni se interzice accesul din cine ştie ce motiv. Dar e bine că încet încet ne revin şi nouă minţile în cap şi mergem spre normalitate.

Păi cum să spui că ăla e obiectiv militar? Că aşa spun ei, că stadionul e obiectiv militar. În câte obiective militare merg oamenii? Ne-am ţăcănit? Oamenii merg la stadion şi tu spui că e obiectiv militar?", a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.ro.

Iulian Miu ironizează intenția lui FCSB de a juca pe Stadionul Steaua

Până în prezent, doar echipele din cadrul CSA Steaua și naționala României au jucat pe noua arenă din Ghencea, iar șansele ca acest lucru să se schimbe par infime.

Întrebat despre posibilitatea ca FCSB să evolueze în Ghencea, Iulian Miu, oficialul CSA Steaua, a oferit inițial un răspuns ironic, apoi a invocat starea gazonului drept un impediment real.

"Având în vedere că sunt meciuri foarte multe jucate de Steaua în play-off... e un gazon sensibil, hibrid și dacă vor juca mai multe echipe, noi având jucători tehnici, nu vrem ca Steaua să aibă probleme.

Cum să dai altcuiva stadionul Steaua când joacă Steaua în același weekend? Cum să-i las pe alții să joace și să nu jucăm noi? După aia ce se alege de gazonul ăla? Bagi o grămadă de bani pentru întreținere", a spus Iulian Miu, la Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!