Gigi Becali csa steaua FCSB Stadionul Ghencea Superliga Gigi Becali

Gigi Becali, după ce a aflat de șansele FCSB-ului de a juca în Ghencea: „Spun că stadionul e obiectiv militar! Ne-am țăcănit?”

Patronul FCSB a vorbit despre posibilitatea ca echipa sa să dispute meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Ghencea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 23:00
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 23:02

Refuzul celor de la MApN ca FCSB să joace ultimul meci al sezonului cu CFR Cluj, pe stadionul din Ghencea, i-a făcut pe parlamentarii USR să ia inițiativă. Aceștia au depus în Senat un proiect de modificare a Legii educației fizice și sportului, care îi va obliga pe administratorii bazelor sportive să închiziere arenele într-un mod transparent. 

Pe lângă modificarea legii, Gigi Becali (64 ani) este de părere că administratorii trebuie să fie obligați specifice condițiile de închiriere, pentru ca oficialii de la CSA Steaua să nu invoce un alt motiv când FCSB va solicita să joace pe arena care a costat 100 de milioane de euro. 

Gigi Becali: „Ne revin și nouă mințile le cap!” 

„Poate ne revenim şi noi la normalitate o dată. Eu cred că o astfel de lege va trece că nu are de ce să nu o facă. Normal că vom juca şi pe stadionul Steaua dacă îl vom putea închiria. 

Ei (n.r. oficialii de la CSA Steaua) se tem că vom umple stadionul, dar aşa e normal că noi suntem continuatoarea Stelei. Să vă mai spun ceva. Legea asta privind transparenţa nu va fi de ajuns. 

Administratorii trebuie să fie obligaţi să pună condiţiile de închiriere că putem să fim în situaţia în care ni se interzice accesul din cine ştie ce motiv. Dar e bine că încet, încet ne revin şi nouă minţile în cap şi mergem spre normalitate.

Păi cum să spui că ăla e obiectiv militar? Că aşa spun ei, că stadionul e obiectiv militar. În câte obiective militare merg oamenii? Ne-am ţăcănit? Oamenii merg la stadion şi tu spui că e obiectiv militar?”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!