Liga 1

Un nou refuz pe motiv de "ciorba reincalzita" la Steaua? Transferul lui Keseru ar fi fost blocat de managerul revenit in iarna la echipa

Mihai Stoica a fost cel care s-a opus revenirii lui Sanmartean la Steaua. Fostul magician al Stelei a ales Pandurii, pe un salariu de 8000 de euro pe luna.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2016, 10:00
Data actualizarii: Luni 01 August 2016, 10:14

Gigi Becali a anuntat saptamana trecuta ca ar vrea sa-l aduca pe Keseru in aceasta vara la Steaua si ca se va interesa daca cerintele financiare ale bulgarilor se vor incadra in niste limite.

"Ma intereseaza, dar am zis ca le-as dea bulgarilor 300.000 de euro ca sa mi-l imprumute un an si din banii astia sa-l plateasca ei. Sa vedem, stiu ca el are cam 60.000 de euro salariu pe luna.", a spus patronul Stelei.

Gazeta Sporturilor anunta ca Mihai Stoica a fost cel care a cerut oprirea negocierilor, pe motiv ca trebuie continuat principiul de a nu mai aduce jucatori care au plecat de la echipa.

Mihai Stoica a fost cel care s-a opus repatrierii lui Sanmartean in aceasta vara. "Nu sunt adeptul ciorbei reincalzite", a fost mesajul managerului revenit in iarna la Steaua.

Sanmartean a fost adus liber de contract de Pandurii, club care il plateste cu un salariu de 8000 de euro pe luna.


Modifică setările cookies