Calificari

"De azi poate semna. I-am facut o oferta!" Doua transferuri si o revenire importanta la Astra inaintea returului cu Copenhaga

Astra a plecat astazi spre Danemarca, acolo unde va juca returul cu FC Copenhaga. La Giurgiu, in tur, Astra a facut 1-1 cu Copenhaga.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2016, 09:54
Data actualizarii: Luni 01 August 2016, 10:01

Astra a plecat fara Sumudica la Copenhaga. Antrenorul Astrei asteapta sa vada daca UEFA il va lasa sa stea pe banca pentru acest meci. Daca se va intampla asa, va zbura cu un avion separat pentru returul de miercuri.

"Se simte absenta lui Marius Sumudica. E antrenorul principal, transmite cel mai bine un mesaj catre jucatori. Din pacate nu-l avem pe banca atunci cand si Romania are nevoie de puncte"

Dani Coman a vorbit despre transferurile lui Budescu, N'Gog, dar si despre revenirea lui Denis Alibec, dupa accidentarea suferita la Euro.

"Budescu cred ca doarme la ora asta. De azi el poate semna. A ajuns la o intelegere cu chinezii. I-am facut o oferta si asteptam sa semneze cat mai repede."

"N'Gog e un jucator foarte bun, dar si un jucator cu pretentii mari pentru nivelul nostru"

"Alibec a ajuns in tara, se simte foarte bine, de joi incepe antrenamentele alaturi de jucatori. Nu vrem sa-l fortam ca sa nu aiba o recidiva. Sper ca in 2 saptamani sa fie apt din toate punctele de vedere"

"Calificarea este importanta din punct de vedere financiar, dar nu este vitala. Sunt si alte modalitati prin care putem avea liniste din punct de vedere financiar.", a spus Dani Coman in aceasta dimineata pe aeroportul din Bucuresti.

CITESTE SI

Modifică setările cookies