"Un mare câștig!" Gigi Becali, convins că a transferat jucător de clasă la FCSB

Gigi Becali david kiki FCSB Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 16:13
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 16:18

FCSB a avut o campanie de transferuri mai puțin spectaculoasă decât se anunțat patronul Gigi Becali la sfârșitul sezonului precedent.

Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 1.31 milioane de euro), Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis) sunt jucătorii care s-au transferat la FCSB în această vară. Au întregit lotul Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău), care au revenit după împrumuturi.

În ceea cel privește pe David Kiki, fostul fundaș al Farului Constanța, Gigi Becali este convins că acesta va fi un mare câștig pentru FCSB.

"Kiki va fi un mare câștig pentru FCSB. Și nu spun doar Kiki, mai spun așa. Mai spun Malcom, pe care nu-l prea agream, dar care acum am surpriza să spun că e un mare câștig, după ce mi-au spus și MM și Pintilii.

Nu mai spun de Nana. Mi-au zis: 'Gigi, e alt fotbalist'. Racheta, da. Racheta a devenit fotbalist. Era doar rachetă, nu era fotbalist, nu avea repere.

Am încredere că ne-am întărit foarte tare. Nu mai spun că și Baba Alhassan e altceva. Din Baba... a devenit june", a spus Becali, potrivit Digisport.

David Kiki s-a despărțit de Farul Constanța în această vară

David Kiki s-a aflat sub contract cu Farul Constanţa până în această vară, când i-a expirat contractul, iar jucătorul a plecat liber de contract la FCSB.

Sosit Farul în iunie 2022, David Kiki a fost unul dintre cei mai importanţi jucători care au adus titlul de campioană pentru Farul în ediţia 2022-2023.

Internaţionalul beninez a evoluat în 74 de partide în toate competiţiile pentru Farul, reuşind două goluri şi două pase de gol, potrivit site-ului oficial al clubului.

Kiki a mai jucat în carieră la Belfort, Chamois Niortais, Brest, Red Star, toate din Franţa, Montana şi Arda Kârdjali, ambele din Bulgaria.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!