Un ghanez, sef la Timisoara! Un african misterios, impresar in NBA, a fost la ultimul meci. Primarul Robu: "Conceptul prezentat suna bine"

Un ghanez, sef la Timisoara! Un african misterios, impresar in NBA, a fost la ultimul meci. Primarul Robu: "Conceptul prezentat suna bine"

Meciul ACS Poli Timisoara 1-0 Petrolul a avut parte de un oaspete exotic aseara. Un oaspete venit pentru a discuta posibila preluare a clubului, noteaza presa timisoreana.

Un misterios om de afaceri din Ghana, stabilit in Statele Unite, a venit la Timisoara pentru a urmari alaturi de primarul Nicoale Robu meciul cu Petrolul (1-0).

Nana Sanzule Manwere Andam pe numele sau, acesta il manageriaza si pe fotbalistul Alex Tchuimeni-Nimely, fost la juniorii lui Manchester City si sosit in aceasta iarna la formatia banateana. Afaceristul misterios a spus chiar pentru Ora de Timis ca reprezinta un fond de investitii care ar putea baga bani la ACS Poli.

Acesta a discutat si cu primarul Timisoarei, Nicolae Robu, cel care a confirmat apoi ca scenariul preluarii echipei de fotbal nu este unul SF.

"Suntem foarte entuziasmati ca suntem aici. Ceea ce ne-a atras la aceasta echipa este ca exista un imens potential, comunicata voastra este minunata si aveti multa istorie. Credem ca urmeaza un viitor stralucitor. Romania este o tara cu multa istorie fotbalistica. Romania reprezenta aceasta parte a lumii la Cupa Mondiala si oamenii erau mandri ca Romanai juca la nivel inalt. Suma va fi negociata la vremea potrivita. Mi-a placut dedicarea si tenacitatea jucatorilor. Sunteti o tara cu multi jucatori talentati. Vreau sa vad ca echipa ajunge cat mai sus, pentru ca are potential. Vom da un interviu cand va fi cazul despre sume. Dar nu vreau sa iau atentia de la echipa, jucatorii au jucat foarte bine astazi. Fanii trebuie sa stie ca Poli va fi din nou pe val", a declarat africanul, citat de Ora de Timis.

"Avem un portofoliu de firme in care investim, e un fond de investitii. Manageriez jucatori din NBA si am un var care joaca in NFL", a mai spus acesta.

"Vom vedea. S-au vehiculat sume foarte mari, dar o sa vedem. Cine nu ar fi bucuros sa aiba un investitor care vine cu sume importante si da o sansa performantei? Oricine s-ar bucura. Conceptul care mi-a fost prezentat suna bine", a declarat si primarul Timisoarei, Nicolae Robu.

Africanul nu se sfieste sa se laude cu ceasul de peste jumatate de milion de dolari pe care il poarta la mana ori cu masina pe care o conduce

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: Fără mască pe plajă, la 1 iunie. A doua etapă de relaxare de la 1 august
BRAT
Modifică setările cookies