Crăciunescu a contestat decizia lui Kovacs, acum a venit opinia lui Marius Avram. Ce spune despre penalty-ul refuzat lui Liverpool

Ion Craciunescu Istvan Kovacs Liverpool Marius Avram Real Madrid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 09:20
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 09:18

Fostul arbitru internațional Marius Avram a comentat o fază controversată cu Istvan Kovacs în prim-plan, la meciul Liverpool - Real Madrid 2-5.

În minutul 53. Alexander Arnold a centrat în careu pentru Darwin Nunez, iar atacantul uruguayan s-a prăbușit pe gazon, acuzând că a fost împins de Dani Carvajal.

Marius Avram, despre decizia lui Istvan Kovacs de a nu da penalty: "O împingere ușoară"

Reluările au arătat că Dani Carvajal a pus mâna pe Darwin Nunez și l-a împins destul de ușor pe atacantul lui Liverpool. Totuși, Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue, iar arbitrii italieni din camera VAR, Massimiliao Irrati și Marco Guida, nu au intervenit nici ei.

Marius Avram este de părere că fostul său coleg Istvan Kovacs a luat decizia corectă, având în vedere că a fost vorba doar despre o "împingere ușoară".

"Am urmărit cu mare bucuria meciul de aseară. Pe lângă faptul că am văzut multe goluri, două echipe senzaționale, a fost la centru un român. Referitor la faza respectivă, eu spun că e o împingere ușoară. Dacă ți-o pun într-un alt context, la fiecare corner sunt genul ăsta de împingeri în careu. 

Eu sunt de părere că ar fi fost o lovitură de la 11 metri prea ușor acordată, soft penalty, cum zic cei de la UEFA. I-aș fi dat argumente pentru că îl împinge puțin, dar e soft. Dacă l-ar fi dat, ar fi existat discuții din partea cealaltă", a spus Marius Avram, la Sport Total FM.

Ion Crăciunescu: "E fault oriunde, e penalty!"

În schimb, fostul arbitru Ion Crăciunescu este de altă părere, susținând că Liverpool trebuia să primească un penalty la duelul dintre Nunez și Carvajal.

"E împingere cu o mână. Împingerea aceea e fault oriunde. E penalty, îmi pare rău pentru Kovacs! Dacă nici asta nu e împingere, atunci ar trebui scoasă din legile jocului", a spus Ion Crăciunescu, pentru GSP.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!