Un fost antrenor al FCSB-ului îl contrazice pe Rotaru! FCSB a tras lozul câștigător prin aducerea lui Tamm: „Va juca!”

FCSB Joonas Tamm Nicolae Dica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Iulie 2022, 21:50
Data actualizarii: Luni 11 Iulie 2022, 21:56

Joonas Tamm a semnat, luni, cu FCSB. Fundașul central estonian se va alătura lotului pregătit de Toni Petrea marți.

Nicolae Dică, fost antrenor al FCSB-ului în perioada iunie 2019 - octombrie 2019, a susținut că vicecampioana a făcut o alegere bună în momentul în care a luat decizia de a-l transfera pe Joonas Tamm.

„La început va juca, dar la ce am văzut, declaraţiile pe care le-a dat MM, au fost foarte mulţi din club care s-au uitat la el, au zis că merită să vină, nu cred că vor da greş cu el.

L-au văzut şi Pintilii, şi Petrea, l-au văzut vreo patru-cinci oameni din staff. Bănuiesc că vorbesc engleză (n.r. da, vorbesc) ceilalţi fundaşi, Vlad şi Târnovanu la fel, nu cred că ar fi o problemă din punctul acesta de vedere”, a spus Nicolae Dică, pentru Orangesport.

Mihai rotarul spune că FCSB s-a păcălit

Mihai Rotaru, patronul ocupantei locului trei în Liga 1 la finalul sezonului trecut, Universitatea Craiova, a declarat că Tamm i-a fost propus și lui, însă l-a refuzat, deoarece nu are valoare pentru a juca la primele trei echipe din Superliga.

„Da, ne-a fost oferit Tamm, îl aveam de o lună și ceva. Am considerat că nu e de primele trei echipe, dar asta nu înseamnă că nu va fi.

Chiar e un pariu al meu, vreau să văd cine a avut dreptate și cine nu. Dacă FCSB a tras cartea câștigătoare sau noi am procedat bine. Sunt jucători la care staff-ul tehnic și clubul au spus nu, cu toate că erau accesibili nouă. Din punct de vedere material, nu aveam nicio problemă să-i luăm. Ei se încadrau în limitele de jos ale bugetului. 100% puteam să-l luăm pe Tamm”, a spus Mihai Rotaru, la Digisport - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!