Dosarul Transferurilor Jean Padureanu klaus iohannis Superliga

Un detinut din Dosarul Transferurilor a depus cerere de GRATIERE la Klaus Iohannis: "A amenintat ca se sinucide daca nu iese"

Detinutii din Dosarul Transferurilor spera sa scape mult mai repede de perioada de detentie, iar avocatii lor fac mari eforturi in acest sens. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Martie 2015, 17:51
Data actualizarii: Duminica 08 Martie 2015, 21:34

Jean Padureanu are 78 de ani si spera sa fie iertat de condamnarea pentru inselaciune de trei ani si patru luni de inchisoare.

CITESTE SI: Au desfacut o sticla de vin veche de 151 de ani... Nu se asteptau sa gaseasca in interior asa ceva

La un an de la condamnare, fostul sef al Gloriei Bistrita a facut a doua cerere de gratiere, dupa ce prima a fost refuzata de Traian Basescu. Padureanu spera sa obtina mila de la noul presedinte Klaus Iohannis, scrie Sportnews.

Iohannis are deja 25 de cereri pe masa de la detinuti din toata tara, si mai are o si o parte mostenita de la fostul presedinte. Traian Basescu a avut 600 de cereri de gratiere in mandatul sau.

Potrivit Sportnews, Padureanu este grav bolnav si are putine momente de luciditate. Apropiatii sai s-au plans ca "Lordul" ameninta ca isi pune capat zilelor daca nu va fi gratiat.

Desi are o pedeapsa mai mare si este si mai tanar, George Copos este primul care poate scapa de condamnare din Dosarul Transferurilor. Cererea fostului patron al Rapidului de eliberare conditionata a fost aprobata de Penitenciarul Rahova, dar respinsa de Judecatoria Sectorului 5. Copos a depus contestatie, iar Tribunalul Bucuresti o va judeca in perioada urmatoare. Copos a primit patru ani de inchisioare. 

CITESTE SI: Un bebelus a murit de foame, in apartamentul mamei sale. Descoperirea SINISTRA facuta in alta camera a casei

Modifică setările cookies