NEWS ALERT Un club din Superligă a primit interdicție la transferuri!

UTA Arad interdictie transferuri Superliga Minge Superligă / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 22:29
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 22:29

UTA se luptă pentru locurile fruntașe din play-out-ul Superligii, chiar dacă nu deține licența pentru a evolua în cupele europene.

Arădenii au aflat recent că suspendarea de pe teren propriu a fost ridicată, astfel că pot evolua cu spectatori în tribune în ultimele meciuri rămase din acest sezon. Doar că trupa lui Mircea Rednic a primit și o veste proastă.

Clubul a aflat că a primit interdicție la transferuri, anunță AS.ro, astfel că nu pot efectua mutări în următoarea perioadă de mercato dacă lucrurile nu se vor rezolva.

După primele patru meciuri din acest play-out, UTA Arad este pe locul nouă, cu 27 de puncte, la egalitate cu Oțelul Galați, și se pregătește pentru meciul din această rundă cu Petrolul Ploiești, din deplasare.

Dinamo și UTA Arad pot evolua cu spectatori

LPF a anunțat miercuri după-amiaza reducerea suspendării inițiale de patru meciuri fără spectatori pentru UTA Arad și Dinamo!

Practic, următoarele meciuri de acasă ale lui Dinamo vor fi cu spectatori în tribune! Este vorba despre partidele cu FC Voluntari și cu UTA Arad.

”Întrunită miercuri, 17 aprilie 2024, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

SC FC Voluntari vs. Andrei Nicolescu – Plângere - În pronunțare.

SC Dinamo 1948 SA - Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 - În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de SC Dinamo 1948 SA și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD.

AFC UTA Arad - Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 - În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de AFC UTA Arad și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD”, a scris Liga Profesionistă de Fotbal pe site-ul oficial.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!