Un club din Liga 1, aproape de o mutare spectaculoasa! A castigat campionatul cu PSG si era considerat marea speranta a Frantei: "L-am ofertat, sa vedem raspunsul lui!"
Marti 10 Iulie 2018, 13:57

Un club din Liga 1, aproape de o mutare spectaculoasa! A castigat campionatul cu PSG si era considerat marea speranta a Frantei: "L-am ofertat, sa vedem raspunsul lui!"

FC Botosani este foarte aproape de a aduce un fost jucator al PSG-ului.

Hervin Ongenda, in varsta de 23 de ani, se afla in cantonament cu echipa, iar Botosani i-a facut o oferta de a ramane in Liga 1. "Este la noi in acest moment, se antreneaza cu echipa. L-am ofertat, acum sa vedem raspunsul lui. Asteptam. Este in cantonament cu noi", a declarat pentru GazetaSporturilor, Catalin Anton, presedintele celor de la FC Botosani.

Ongenda a jucat 16 meciuri pentru PSG si a marcat un gol. A castigat campionatul si Cupa Frantei in 2014, fiind unul dintre preferatii lui Laurent Blanc. Blanc l-a debutat pe vremea cand avea doar 18 ani, iar tanarul atacant era considerat unul dintre cele mai importante talente ale Frantei.

Intre timp, PSG l-a imprumutat la Bastia, apoi l-a cedat la Zwolle in Olanda. In 2018, Ongenda a jucat pentru Real Murcia.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Primele efecte ale valului de aer polar: ninsori și temperaturi mai mici cu 10 grade. Situația se va înrăutăți