ULUITOR!!! Balan n-a venit la petrecerea Stelei de castigare a Cupei Campionilor de rusine ca NU ARE costum!

Autor: Sport.ro
Sambata 07 Mai 2011, 19:43

Stiti de ce n-a ajuns la petrecerea de 25 de ani unul dintre eroii Stelei din '86? Pentru ca n-avea costum si i-a fost rusine sa apara in trening langa elegantii Piturca, Ienei sau Duckadam. E vorba de Lucian Balan, care anul trecut a vrut sa se sinucida dupa ce a fost dat afara de la Steaua.

Generatia de Aur a Stelei s-a reunit la Centrul Militar. N-au fost toti eroii de la Sevilla. Lacatus a ramas in Spania cu familia, iar Balint are treaba la Chisinau. Balan e la Chiajna, dar n-a ajuns la petrecerea Stelei pentru ca ... n-are costum. Campion al Europei cu Steaua, Balan a avut in ultima vreme mari probleme cu banii. Chiar a vrut sa se sinucida, anul trecut, dupa ce Steaua l-a dat afara.

"Mi-as fi dorit sa fie toti componentii lotului aici",
a declarat Victor Piturca.

"Nici Steaua si nici alta echipa din Romania nu are niciun fel de posibilitate de a castiga in urmatorii 30 de ani", crede Duckadam.

Mitica, Nasul Sandu si Porumboiu n-au lipsit de la petrecerea de 25 de ani a Stelei de Aur. In seara petrecerii, Steaua le-a imprumutat puiul Cupei Campionilor eroilor de la Sevilla.

"Ma doare sufletul si pot sa va spun ca am mari emotii si vad echipa pe teren si ii vad neputinciosi" a declarat Emeric Ienei.

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies