Steaua Florin Gardos Laurentiu Regehcampf Superliga

ULTIMUL MECI la Steaua? Reghe asteapta o veste importanta despre unul dintre titularii sai! Astazi se decide tot:

Steaua nu stie daca se va mai putea baza pe Gardos in acest final de sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 07:46
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 07:57

Fundasul s-a accidentat la meciul cu Petrolul, iar Gazeta anunta ca astazi dupa-amiaza va merge la RMN. El este suspect acum de leziune musculara, insa daca RMN-ul arata ca e vorba despre o ruptura, inseamna ca el poate sa fi jucat ultima partida pentru Steaua, daca se va transfera in vara.

CE URMEAZA

Florin Gardos este dorit de mai multe cluburi din Europa, iar patronul i-a dat OK-ul pentru transfer. Daca va pleca din Ghencea, suma nu va fi mica, asa cum o arata si site-urile de specialitate, care spun ca Gardos nu poate pleca pentru o mai putin de 4-5 milioane de euro.

El s-a accidentat cu Petrolul, iar daca are doar o leziune, atunci va fi prezent in teren la finala Cupei, cu Astra, LIVE pe PROTV, vineri, de la 21.00.

Astfel, daca va ramane pe banca, Gardos ii va lasa locul in aparare lui Varela, care va face pereche cu Szukala. In plus, Reghe va fi nevoit sa apeleze la Prepelita sau Rapa pentru postul de fundas dreapta.

Gardos poate sa fi jucat ultima sa partida pentru Steaua, cu Petrolul. Daca are ruptura, asta inseamna ca va sta cateva saptamani; aceasta, alaturi de faptul ca ar putea sa se transfere in vara, duc la concluzia ca fundasul se poate desparti de echipa inainte sa revina dupa accidentare.

Modifică setările cookies