Superliga

BOMBA! Oferta de vanzare pentru Steaua! Gigi a fost anuntat ce SUMA poate incasa pentru Steaua:

Patronul are oferta de a vinde Steaua pentru o suma uriasa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 07:09
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 07:24

Fanatik anunta ca Steaua se poate vinde. Sursa citata spune ca e vorba despre 70 de milioane de euro, bani pe care niste oameni din tarile arabe sunt dispusi sa-i plateasca pentru campioana Romaniei.

SCENARIUL

Becali a spus ca nu il mai intereseaza sa se implice emotional la Steaua si ca doar banii pe care ii obtiune il fac sa mai stea langa echipa. A spus-o si inainte de a fi condamnat, a reamintit acest lucru si cand a iesit pentru o zi din inchisoare.

Sursa citata precizeaza ca Olaroiu este cel care a luat legatura cu Steaua la dorinta unui print arab care are deja banii si vrea sa fie patronul Stelei.

De asemenea, Becali asteapta sa vada daca Steaua intra in grupele Ligii, de acolo de unde ar incasa o suma importanta, de peste 15 milioane de euro, in total, iar daca se intampla asa nu va ceda clubul, mai scrie Fanatik.

In urma cu doi ani, suparat pe o parte a suporterilor, Becali spunea ca accepta doar 100 de milioane de euro pentru Steaua, apoi pleaca. Tranzactia nu s-a mai facut, pana la urma.

Lotul Stelei este cotat acum la aproximativ 40 de milioane de euro.

Modifică setările cookies