"Nu mai vrea sa vina la Steaua!" Prima reactie a lui Gigi Becali dupa ce transferul lui Nedelcu a picat

1,5 milioane de euro e suma la care Steaua si Viitorul au batut palma pentru transferul lui Dragos Nedelcu. FCSB nu se intelege insa cu impresarul jucatorului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iunie 2017, 13:55
Data actualizarii: Vineri 23 Iunie 2017, 16:41

UPDATE 14:00 Gigi Becali spune ca Nedelcu nu mai vrea sa vina la Steaua:

Prima reactie a lui Gigi Becali dupa ce a picat transferul lui Nedelcu: "Nu stiu de Nedelcu, a zis ca nu vrea jucatorul sa vina, mai multe nu stiu. Nu vreau sa fac speculatii, ce stiu iti spun", a spus Gigi Becali pentru Sport.ro


Impresarul Pietro Chiodi insista pentru cateva clauze cu care Gigi Becali nu este de acord, astfel ca transferul lui Nedelcu la FCSB a intrat in impas.

Becali a batut palma cu Hagi pentru 1,5 milioane de euro si a trecut la negocieri pentru contractul jucatorului de 20 de ani.

12.000 de euro salariu, plus o prima de instalare de 20.000 de euro - e oferta propusa de Gigi Becali.

Impresarul lui Nedelcu insista pentru niste clauze referitoare la bonusuri pentru fiecare meci in tricoul Stelei, de care patronul Stelei nu vrea sa auda.

"E vorba de principiu, daca niciun jucator de la Steaua nu are astfel de clauze, nu pot sa ii dau acum lui Nedelcu. Eu nu platesc bonusuri pentru meciuri, eu platesc doar bonusuri pentru performanta", spune Becali.

Florinel Coman e tot mai departe de FCSB

Patronul Stelei insista si pentru transferul lui Coman, dar in cazul atacantului lucrurile sunt mai complicate decat la Nedelcu.

Viitorul are pe masa o oferta mai mare decat cea propusa de Steaua, de 2 milioane de euro.

Celtic Glasgow, campioana Scotiei, e ultima echipa intrata la negocieri pentru transferul lui Coman.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!