Tatarusanu pleaca SIGUR de la Steaua! "A plecat sa negocieze ultimele detalii!" Mutarea anului din Romania:

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 10:01

	Tatarusanu pleaca SIGUR de la Steaua! "A plecat sa negocieze ultimele detalii!" Mutarea anului din Romania:

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Tatarusanu a fost in discutii cu Olympiacos, echipa care pana la urma a renuntat sa-l mai transfere, dupa ce si-a asigurat poarta cu un titutar la fel de experimentat.

Apoi, au aparut zvonuri care l-au dat pe roman ca si transferat la Fiorentina. De atunci pana in prezent s-au scris zeci de stiri despre plecarea titularului din nationala Romaniei, iar acum au aparut noi detalii.

Cel mai mare analist al pietei de transferuri - Gianluca Di Marzio - scrie pe pagina sa ca impresarul lui Tatarusanu a plecat astazi la Firenze pentru a pune la punct ultimele detalii legate de trecerea sa in Italia.

Portarul ar urma sa plece in vara, gratis, pentru ca intelegerea sa cu Steaua expira in doar cateva luni.

Reghecampf se va baza si in retur pe serviciile sale, ca titular cert, iar in vara se va orenta catre un nou portar experimentat.

Italianul Di Marzio mai scrie ca agentul Pietro Chiodi mai are de pus la punct doar cateva detalii legate de acte - birocratie prin care Fiorentina si-l va asigura pe Tatarusanu inca de acum.

DOCUMENT. Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Ce țări sunt plasate în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies